Tehno News RO

Cuptor incorporabil Hansa BOES68441: pentru ca gatitul sa fie cat mai sanatos


Pentru ca mancarea sa fie cat mai gustoasa este important ca aceasta sa fie gatita cat mai bine. Prin urmare, alimentele ar trebui pregatite intr-un cuptor cat mai bun, pentru ca sa aiba gust si aspect placut. Daca va aflati printre cei care se pricep destul de bine la gatit sau la un nivel chiar profesionist, atunci cu siguranta veti avea nevoie de un cuptor cat mai performant care sa aiba o putere cat mai mare de incalzire. Un model bun din aceste puncte de vedere este cuptorul incorporabil Hansa BOES68441.

Cuptor incorporabil Cata LC-8110

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


hansa boes68441.jpg

Cuptor Hansa BOES68441 - cateva detalii referitoare la design
In primul rand, putem spune ca este un cuptor cu un design pregatit sa confere bucarariei un aspect destul de placut si de elegant. Este un model de culoare neagra. Cat despre dimensiunile sale (l x L x A), putem spune ca sunt de 59,5 x 59,5 x 57, 5 cm.

Acest aparat are o greutate de 32,4 kg.

Cuptor incorporabil Cata LC-8110

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Cuptor Hansa BOES68441 – informatii despre caracteristicile sale tehnice
Care este tipul de alimentare al acestui cuptor incorporabil? Acest cuptor incorporabil este alimentat pe baza de curent electric, acest lucru insemnand ca va gati alimentele cat mai bine. In ceea ce priveste spatiul din interior, putem spune ca este ceva mai restrans fata de alte modele, dar totusi destul de bun, mai exact, capacitatea sa fiind de 62 l. Acest cuptor incorporabil electric apartine clasei de eficienta A, despre care putem spune ca nu are un consum prea redus de energie.

Referitor la controlul acestui aparat, putem spune ca este de tip mecanic, ceea ce inseamna ca se il veti controla din butoane. Afisajul acestui cuptor incorporabil este de tip LED, care va afisa timpul de pregatire a alimentelor. In plus, este un cuptor ce va pune la dispozitie un numar de 10 functii, acestea fiind utile cand veti vrea sa pregatiti feluri de mancare cat mai diverse. Este un model ce dispune de o tava, pe care o puteti folosi atat pentru prajituri, cat si pentru a coace alte alimente. Utile sunt si suporturile telescopice de care dispune. Interiorul va fi mai mereu pregatit pentru gatitul alimentelor, acest lucru fiind posibil datorita caldurii ce se pastreaza destul de bine. Aceasta va fi pastrata cu ajutorul geamului de protectie ce are 3 straturi.

Pe langa toate acestea, acest model are si functia de incalzire rapida, ceea ce inseamna ca nu va dura mult pana ca acesta sa se incalzeasca, fiind eficient in prepararea alimentelor. Este util si in ceea ce priveste decongelarea alimentelor deoarece dispune de functia necesara pentru acest procedeu. Unui cuptor ii trebuie o incalzire cat mai completa, pentru ca alimentele sa nu ramana necoapte sau neprajite. De aceea, acest model este incalzit atat inferior, cat si superior. Alimentele prajite corect sunt si sanatoase. Astfel ca, acest model include si un grill cu convectie aer, care va praji carnea sau pestele corect, datorita convectiei cu aer, care va incalzi toata suprafata respectivului aliment. Acest model are o putere de 3100 W, o putere ce face ca acest model sa fie potrivit in bucatariile in care se gateste la un nivel ceva mai profesionist. Despre consumul de energie se poate spune ca este de 0,88 kW/h.Va trebui sa scoateti ceva mai multi bani din buzunar pentru ca acest model are un pret usor ridicat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro