Tehno News RO

Cuptor incorporabil Hansa BOES69677: alegerea Hansa


Daca te afli in cautarea unui cuptor de sine statator, atunci o varianta foarte buna ar fi sa incerci unul care este incorporabil, deoarece astfel de aparate, indiferent de dimensiune, nu iti ocupa la fel de mult spatiu in bucatarie, ceea ce iti ofera, din start, un avantaj.

In continuare, trebuie sa te gandesti ce functii ai vrea sa aiba respectivul cuptor si care dintre acestea iti par cu adevarat importante, pentru a nu trece peste bugetul tau.

Cuptor incorporabil Hansa BOES69677

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


hansa boes69677.jpg

De ce sa iti alegi un cuptor incorporabil Hansa BOES69677
Modelul de cuptor incorporabil Hansa BOES69677 are un design foarte placut si modern, care face sa atraga atentia oricui in bucataria ta.

Dispozitivul are culoarea neagra, in general, dar marginile sale sunt de inox, ceea ce face sa se creeze un contrast foarte placut intre cele doua culori, facand, implicit, bucataria ta sa arate mai bine. Aparatul are panoul de comanda amplasat in partea superioara, in centru, si se poate folosi foarte usor de catre oricine.

Cuptor incorporabil Hansa BOES69677

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Atunci cand a fost creat modelul de cuptor incorporabil Hansa BOES69677, producatorii au urmarit sa creeze un design cat mai special, care sa nu contina nimic inutil si care sa aiba doar lucrurile cele mai importante. Ca urmare, exteriorul acestui produs este foarte modern si rafinat, avand linii subtiri, care atrag atentia asupra sa, in orice bucatarie s-ar afla. Tipul de alimentare pentru acest cuptor incorporabil Hansa BOES69677 este electric. Din fericire, consumul de energie pe care il inregistreaza produsul nu este unul mare, ca urmare, acesta a fost inclus in clasa de eficienta energetica A.

Controlul cuptorului se face electronic si afisajul sau este digital. Capacitatea totala pe care o are aparatul este de 65 de litri; astfel, poti sa gatesti cu oale si vase de toate marimile, fara probleme. Acest cuptor are si timer, grill, rotisor, ventilator si geam de protectie, dar si 12 functii disponibile.

Printre functiile si programele incluse in acest cuptor incorporabil Hansa BOES69677 se numara un sistem de usa rece, functia de decongelare, convectia cu aer fierbinte, grillul cu convectie aer, incalzirea inferioara si incalzirea superioara. Acesta are si accesorii, ca un gratar combi, doua tavi de copt, o sonda de temperatura si o tava de tip ProCook de tip fagure. Dimensiunile pe care le are modelul de cuptor incorporabil Hansa BOES69677 sunt de 59.5 x 59.5 x 57.5 de centimetri (I x L x A), iar alimentarea sa se face la 220 V/Hz. Ca urmare, analizand produsul din toate punctele de vedere, ai toate motivele pentru care sa investesti intr-un astfel de model. Bineinteles, problema bugetului nu poate fi ignorata, iar acest cuptor incorporabil Hansa BOES69677 are un pret destul de mic, incat sa poti sa ti-l permiti, fara mari sacrificii financiare. Mai mult, chiar, acum acest aparat se afla la reducere, ceea ce il face sa fie si mai accesibil pentru toata lumea, discountul de cateva zeci de procente facandu-l sa fie resimtit, de altfel, in buzunarul tau, atunci cand te hotarasti sa cumperi aparatul pentru locuinta ta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro