Tehno News RO

Cuptor incorporabil Hansa BOEW64090015: gatitul devine o placere


Alegerea unui aparat electrocasnic va fi intotdeauana mai greu de facut. Asta pentru ca, sunt modele care promit multe, dar trebuie ales acela care se pliaza cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Cu siguranta va doriti un cuptor cat mai practic, performant, dar care sa arate si bine in exterior. Sa poata fi incorporat, astfel incat sa avem totul la indemana atunci cand preparati mancarea.

De asemenea, este important ca un cuptor sa prepare cat mai sanatos alimentele pentru ca acestea sunt cele mai importante cand vine vorba de sanatatea dumneavoastra. Astfel ca, ar trebuie ca acel cuptor sa fie alimentat pe curent electric, pentru ca acestea sa poata fi gatite corespunzator. De asemenea, cu cat are mai multe functii, cu atat puteti prepara mai multe feluri de mancare. Acest model are 8 functii, fiind destul de bun pentru a pregati feluri de mancare mai diverse, dar si prajituri. Astfel ca, ceea ce va recomandam este cuptorul incorporabil Hansa BOEW64090015.

Cuptor incorporabil Hansa BOEW64090015

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


hansa boew64090015.jpg

Cuptor incorporabil Hansa BOEW64090015 – cateva detalii despre design-ul sau
Este important felul cum arata un cuptor incorporabil, pentru ca acesta poate fi mai usor de asimilat mobilierului. Spre deosebire de alte cuptoare, acesta este conceput dintr-o sticla de culoare alba. Astfel ca, acesta va fi mai usor de asortat intr-o locuinta. De asemenea, trebuie mentionate si dimensiunile sale.

Acestea (l x L x A) fiind de 59,5 x 59,5 x 57,5 cm.

Cuptor incorporabil Hansa BOEW64090015

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Hansa BOEW64090015 - caracteristici referitoare la trasaturile tehnice
Tipul de alimentare al acestui cuptor este electric, fiind potrivit daca dispuneti de ceva bani pentru a intretine costurile, avand in vedere ca va consuma destul de mult curent electric. Este un cuptor destul de spatios, avand in vedere capacitatea sa, aceasta fiind de 66 l. In privinta consumului de curent electric, putem spune are un consum usor ridicat de curent avand in vedere faptul ca apartine clasei de eficienta energetica A. Controlul cuptorului este de tip electronic, ceea ce inseamna ca va fi usor de utilizat, doar prin apasarea catorva butoane. Datorita afisajului de tip digital veti putea vedea informatii precum timpul ramas pana la terminarea programului, dar si temperatura. Toate acestea vor putea fi vazute de la distanta.

Nu ii lipseste nici timerul, acesta fiind cel care va va anunta cat timp mai aveti pana cand felul de mancare pe care l-ati pregatit este gata. Carnea va fi acum mai rumenita si mai gustoasa, datorita grillului, pe care o veti putea praji. Mai trebuie spus faptul ca si ventilatorul va contribui la acest lucru, deoarece va ventila cat mai bine aerul.

Un avantaj al acestui cuptor este acela care are un numar de 8 functii, ceea ce inseamna ca veti putea gati ceva mai divers. Orice cuptor ar trebui sa aiba cel putin o tava pentru coacere, daca nu chiar mai multe. Insa, acest model are o tava pentru coacere, 1 x tava ProCook, dar si un gratar. Acest cuptor este alimentat cu 220 V, fiind indicata o astfel de putere. Este un cuptor cu un pret destul de bun, deoarece este echipat cu aproape tot ce ii trebuie pentru ca gatitul sa fie unul cat mai bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro