Tehno News RO

Cuptor incorporabil Hansa UNIQ BOES699910: iti ofera calitatea


Cuptoarele incorporabile sunt foarte la moda in prezent, deoarece sunt aparate electrocasnice foarte atractive, din toate punctele de vedere. In primul rand, in cazul in care acesta este incorporabil, economisesti foarte mult spatiu in bucatarie, prin acest fapt. In al doilea rand, aspectul general al unui astfel de aparat este unul foarte placut, atragand atentia asupra sa in orice bucatarie s-ar afla, oricat de moderna ar fi. In al treilea rand, cuptoarele incorporabile cu aburi dispun de foarte multe functii, de cele mai multe ori, care te vor ajuta sa gatesti mult mai usor de acum inainte, fara sa mai depui la fel de mult efort.

Cuptor incorporabil Hansa UNIQ BOES699910

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


hansa uniq boes699910.jpg

Spre exemplu, poti sa iti indrepti atentia catre modelul de cuptor cu aburi incorporabil Hansa UNIQ BOES699910. Acesta are unul dintre cele mai interesante aspecte din categoria sa de produse, nu in mica masura, si datorita culorii sale, negru mat. Avand un design atat de placut, cu siguranta, te astepti ca rezultatele oferite de acesta sa fie pe masura si, in acest caz, chiar sunt. Aparatul are dimensiuni de 60 x 59.5 x 57.5 centimetri (I x L x A), deci, este destul de usor de incorporat in mobilierul bucatariei si nici nu ocupa mult loc. Puterea pe care o consuma este de 3.100 de W. Ca functie in plus, aparatul poate sa te informeze si legat de prognoza meteo.

Cuptor incorporabil Hansa UNIQ BOES699910

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Ce face modelul de cuptor Hansa UNIQ BOES699910 sa fie unul remarcabil?
Acest cuptor cu aburi incorporabil Hansa UNIQ BOES699910 se alimenteaza electric si face parte din clasa de eficienta energetica A. Clasa de eficienta energetica A este cea mai buna, din punct de vedere al consumului de energie si al economisirii acesteia, deoarece are un consum foarte mic de energie, facand acest cuptor cu aburi incorporabil Hansa UNIQ BOES699910 sa fie unul dintre cele mai bune de pe piata. Capacitatea de gatire este de 66 de litri, oferindu-ti spatiu suficient pentru a gati in el alimente mai voluminoase, ca o oala cu sarmale sau un curcan.

In total, modelul de cuptor cu aburi incorporabil Hansa UNIQ BOES699910 are zece functii speciale, care il fac sa fie unul cu adevarat remarcabil. Prin Aqualiytic System, se realizeaza procesul de autocuratare, care te va ajuta sa economisesti timp si efort in curatarea produsului. Alte functii grozave pe care le regasesti in acest cuptor cu aburi incorporabil Hansa UNIQ BOES699910 sunt grillul cu convectie aer, incalzirea superioara si cea inferioara, I – Cool Front, I – Light Space, imagini digitale, dar si posibilitatea extraordinara de a te conecta la Wi - Fi si Bluetooth cu acest aparat. Pentru utilizator, sunt disponibile 20 de programe.

Alege acest cuptor cu aburi incorporabil Hansa UNIQ BOES699910 daca vrei sa experimentezi gatitul la un nivel cu totul special si parca dintr-o alta dimensiune, daca vrei ca bucataria in care gatesti sa fie una dintre cele mai bune pe care le-a vazut cineva vreodata sau daca iti permiti sa investesti banii necesari intr-un astfel de aparat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro