Tehno News RO

Cuptor incorporabil Hotpoint FKQ 73 C (K) HA S: Gateste ca un Chef


Nevoia de a tine pasul cu tehnologia nu este prezenta doar in cazul produselor IT, ci si in materie de produse electrocasnice, mai ales in materie de plite sau cuptoare. Pentru a te ajuta sa fii la zi in materie de astfel de produse, iti prezint cuptorul incorporabil Hotpoint FKQ 73 C (K) HA S.

Cuptor incorporabil Hotpoint FKQ 73 C (K) HA S

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


cuptor incorporabil hotpoint fkq 73 c (k) ha s.jpg

Solutia ideala pentru bucataria ta
Acest cuptor electric incorporabil, oferit de cei de la Hotpoint, este varianta optima pentru orice bucatarie cu un aspect modern ce se incadreaza perfect in orice locuinta, fie ca vorbim despre o casa sau despre un apartament. La prima vedere vedem nu doar un produs modern ca si aspect ci un produs modern si ca functionare, datorita elementelor disponibile pepanoul de control. Acest panou dispus in partea superioara cuprinde doua butoane rotative dispuse in lateralul unui panou de afisaj LCD. In stanga panoului gasim un buton rotativ pentru a selecta modalitatea de incalzire a cuptorului, functie de ce alimente sau de ce retete dorim sa pregatim avand posibilitatea de a incalzi doar partea superioara sau partea inferioara. In dreapta panoului gasim un al doilea buton rotativ cu ajutorul caruia putem selecta temperatura dorita sau necesara pregatirii acestor alimente. Tot pentru a controla cuptorul mai avem butoane pentru selectarea timpului de coacere, timp care este afisat de asemenea pe panou.

Cuptor incorporabil Hotpoint FKQ 73 C (K) HA S

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Functional vorbind, acest tip de cuptor este net superior celor cu gaz datorita posibilitatii de reglare exacta a temperaturii de care avem nevoie la coacere, in timp ce cele pe gaz nu ne dau voie decat sa selectam una dintre treptele presetate de flacara. In cazul acestui produs mai avem unele avantaje care trebuie mentionate pentru a avea o imagine completa a sa. Primul avantaj este dat de prezenta treptei de coacere pentru pizza, in acest mod putand realiza propria pizza fara a mai fi nevoie sa comanzi de fiecare data cand ai unii prieteni in vizita, acesta fiind un avantaj atat economic cat si functional. Un alt avantaj este datorat prezentei grill-ului ventilat, un grill ce te ajuta sa pregatesti friptura pentru masa la o calitate demna de un restaurant.

Comparativ cu aragazele conventionale si cu cuptoarele clasice, in cazul folosirii si achizitionarii acestui produs, vei beneficia si de un ajutor in materie de intretinere. Avand un strat de email destul de gros la interior si functia de autocuratare catalitica, iti va fi destul de simplu sa selectezi aceasta functie si sa scapi de stratul de grasime prezent la interior. Aceasta functie se bazeaza pe proprietatea de indepartare a grasimii atat de pe peretii cuptorului cat si de pe unele vase de email cu ajutorul vaporilor de apa.

Intrucat vorbim despre un cuptor electric cu o capacitate de 59 litri,cea mai importanta caracteristica este legata de consumul aferent acestuia dar, nici in acest caz, nu trebuie sa iti faci griji deoarece este incadrat in clasa de eficienta energetica A. Acestea fiind spuse, trebuie sa avem in vedere faptul ca vorbim despre un produs modern cu un pret aferent functiilor de care dispune si caracteristicilor sale, dar si care te poate ajuta in pregatirea si celor mai sofisticate retete.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro