Tehno News RO

Cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV: Fii un bucatar veritabil


In bucatarie trebuie sa avem electrocasnicele potrivite pentru ceea ce gatim. De asemenea, daca am observat ca cele deja existente nu mai functioneaza in parametri normali si nu mai putem gati anumite feluri de mancare, atunci este timpul sa il schimbam. Asadar, un cuptor nou trebuie sa ofere tehnologie noua ce premite gatire profesionala cu un consum minim de resurse. Daca insa va place clasicul, atunci puteti alege un cuptor cu design clasic, dar cu tehnologie moderna, asa cum este cuptorul incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV.

Cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


hotpoint traditional ft 850.1 av.jpg

Asa cum am precizat, cuptorul va impresiona prin design-ul traditional. In primul rand, dimensiunile sale de 59.5 x 59.5 x 54.5 sunt unele medii si se potrivesc si intr-o bucatarie mai putin spatioasa. De asemenea, faptul ca este incorporabil permite alegerea unui mobilier clasic pentru a-l incastra, astfel incat impreuna cu fatada sa fie pe o linie modernista. Culoarea traditionala avena si usa cu geam in aceeasi tenta sunt punctul forte in linia clasica a acestui cuptor. In plus, panoul de control este si el deosebit, vine pe centru in partea superioara cu un ceas analogic, in partea stanga un buton rotativ pentru alegerea functiilor, iar in partea dreapta fata de ceas se gaseste butonul pentru alegerea temperaturii.

Cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Traditie si performanta
Cuptorul Hotpoint Traditional FT 850.1 AV vine cu functii foarte bune, chiar daca aspectul sau clasic nu ar indica acest lucru. Functia decongelare este una foarte buna pentru ca ne ajuta sa dezghetam rapid alimentele de la congelator si mai apoi sa le folosim pentru gatit. Pentru o friptura deosebita cu o crusta delicioasa, o sa utilizati grillul cu suprafata mare atat pentru pregatirea unor portii mici, cat si a unor portii mari. Pregatirea unei pizza va fi mult mai usoara, blatul subtire si pufos ridicandu-se la fel ca la marile pizzerii. Daca veti dori insa sa coaceti paine sau alte produse de patiserie, o sa utilizati cu incredere functia produse de patiserie. La fel, in ceea ce priveste gatirea oricaror retete, functia multi coacere va fi una oportuna, iar ventilatorul va asigura o distribuire uniforma a aerului cald pentru ca alimentele sa se coaca in intregime.

Cu iluminarea interioara a cuptorului nu mai trebuie sa deschideti usa si sa vedeti produsul din interior. O sa il vedeti ori de cate ori doriti, aprinzand becul din interior. In ceea ce priveste consumul de energie electrica, cupotorul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A, deci va avea un consum de energie redus. Puterea de 2800 W a cuptorului Hotpoint Traditional FT 850.1 AV este una perfecta pentru ca toate functiile sa fie utilizate in parametri maximi.

Daca va veti hotari sa alegeti perormanta si calitatea, dar in acelasi timp un produs cu aer clasic, atunci cuptorul Hotpoint Traditional FT 850.1 AV este o alegere foarte buna. Cu un consum de energie mic, o capacitate medie de 56 litri si functii multiple, o sa gatiti ca un adevarat bucatar. Veti gasi produsul in magazinele de electrocasnice sau in cele din mediul online la un pret accesibil, iar in plus va veti bucura de tava de coacere si gratarul combi, accesoriile sale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro