Tehno News RO

Cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV: Pentru o mancare delicioasa


„Vintage” reprezinta un cuvant care, in ultima vreme, sta mai mereu pe buzele tuturor celor care vor sa defineasca un produs cu o alura chic si cocheta. Iar „vintage” este un termen care se poate atribui chiar si produselor electrocasnice, asa cum este si modelul de cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV.

Cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


hotpoint traditional ft 850.1 av.jpg

Despre aceasta masina de gatit se poate spune ca este vintage din punct de vedere al aspectului elegant. Insa, din punct de vedere al capacitatilor si specificatiilor cu care a fost inzestrat acest cuptor, el este unul destul de performant si modern.

Cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Culoarea aleasa pentru dispozitivul Hotpoint Traditional FT 850.1 AV este avena, insa acesta ramane destul de usor de asortat cu mobilierul din bucatarie. Dimensiunea sa este de doar 59.5 x 59.5 x 54.5 cm, ceea ce il face sa nu ocupe foarte mult spatiu si sa fie integrat cu usurinta chiar si in bucatariile ceva mai mici.

Un model vintage, cu specificatii moderne
Din punct de vedere al functiilor si specificatiilor acestui dispozitiv, se poate spune ca ele sunt la fel de atractive precum designul cuptorului. Mai intai de toate, se remarca economiile pe care utilizatorul le poate face, achizitionand acest model de cuptor.

Este vorba, in primul rand, de economisirea de timp, o resursa atat de valoroasa in vremurile in care traim. Gratie cuptorului Hotpoint Traditional FT 850.1 AV, mancarea este gata mult mai rapid. Acest lucru se datoreaza dotarii cu functia de coacere rapida: Fast Cooking. Fast cooking actioneaza foarte bine in cazul produselor semipreparate sau proaspete pe care utilizatorul acestei masini de gatit intentioneaza sa le prepare. Drept urmare, nu mai este nevoie ca dispozitivul sa fie incalzit in prealabil, ci este suficienta introducerea alimentelor la cuptor. Ele vor fi gata cu pana la 50% mai rapid decat in cazul cuptoarelor obisnuite.

Acelasi lucru este valabil si in cazul prepararii unor alimente cum este pizza. Pizza facuta in casa, cu ingrediente mai sanatoase decat cele ce se gasesc in restaurante, va fi gata si mai rapid. Nu mai mult de o jumatate de ora este necesara pentru ca acest aliment sa capete un blat suficient de crocant. De mentionat este faptul ca nu exista absolut deloc riscul ca pizza sa se arda.

Riscul arderii este considerabil redus si in cazul prepararii delicioaselor dulciuri. Aluaturile lor vor fi coapte bine, chiar si in interior, intr-un timp scurt. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, cuptorul incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV vine si cu o usa din sticla care asigura pastrarea temperaturii optime in interior. Iar pentru ca utilizatorul sa se poata ocupa mult mai usor de pregatirea prajiturilor, cuptorul are drept accesoriu si o tava de coacere extrem de folositoare.

In al doilea rand, masina de gatit prezentata asigura si economisirea de energie electrica. Acest lucru face ca ea sa solicite o putere de doar 2800 W.

Din punct de vedere al pretului, se poate spune ca dispozitivul nu este deloc unul scump, avand in vedere ca el contine cele doua atribute necesare unui cuptor incorporabil: design placut si functii performante.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV: Pentru o mancare delicioasa"

hotpoint traditional ft 850.1 av_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro