Tehno News RO

Cuptor incorporabil Miele H 6401 BP: calitate superioara


Vechile modele de cuptoare sunt tot mai rar utilizate in ziua de astazi, in fata lor castigand teren cuptoarele electrice, care se dezvolta tot mai mult, de la an la an. Este greu sa iti imaginezi o bucatarie ultra - moderna care sa nu dispuna de un astfel de aparat, fie ca acesta este incorporabil ori nu. Un astfel de cuptor scade din perioada necesara pentru gatit si dispune de mai multe functii, care il recomanda in fata altor aparate de gatit similare, ceea ce face alegerea sa nu fie greu de facut. Ceea ce nu face alegerea usoara este alegerea unui model exact de cuptor electric.

Cuptor incorporabil Miele H 6401 BP

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


miele h 6401 bp.jpg

De exemplu, ai putea sa alegi modelul de cuptor electric Miele H 6401 BP, care este unul dintre cele mai noi si mai bune astfel de aparate de pe piata, la ora actuala. Modernitatea sa se poate observa chiar si dintr-o analizare superficiala a designului, care este foarte placut si atractiv, observandu-se clar ca face parte din categoria cuptoarelor electrice contemporane de ultima generatie. Acest lucru se datoreaza si faptului ca modelul utilizeaza culori ca negrul si inoxul, ceea ce ii ofera un aspect modern. Dimensiunile sale in nisa sunt de 560 - 568 x 460 - 465 x 550 (L x I x A)

Cuptor incorporabil Miele H 6401 BP

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Informatii legate de modelul de cuptor electric Miele H 6401 BP
Prin Direct Control, modelul de cuptor electric Miele H 6401 BP foloseste afisajul de tip TFT pentru text clar, care se prezinta pe patru randuri diferite si dispune de comenzi rotative. Functia de Umiditate Plus ajuta la obtinerea celor mai bune rezultate pentru coacere si pentru prajire. Deoarece are programe automate, acest cuptor electric Miele H 6401 BP iti ofera rezultate foarte bune in orice activitate ai realiza, foarte usor. Finisajul Perfect Clean face ca modelul sa poata fi curatat extraordinar de usor, iar Clean Steel, de asemenea, face ca aparatul sa se poata curata mai usor si sa nu mai prezinte la fel de multe urme de degete si de maini pe el.

Ca accesorii, modelul de cuptor electric Miele H 6401 BP include o tava de copt, un gratar Combi cu Perfect Clean, precum si o tava universala cu Perfect Clean. Modelul de cuptor electric Miele H 6401 BP prezinta avantaje gourmet, precum faptul ca poti sa reglezi electronic temperatura intre 30 si 300 de grade Celsius!

Foarte important atunci cand achizitionezi un astfel de aparat este ca acesta sa nu consume multa energie electrica, lucru care nu se intampla cu acest cuptor electric Miele H 6401 BP, care are un consum scazut de energie, facandu-l sa fie incadrat in clasa de eficienta energetica A. Avand si posibilitatea de a seta 20 de programe personalizate, poti sa folosesti acest cuptor electric Miele H 6401 BP fara nicio grija, deoarece va face din gatit o placere. Aparatul are foarte multe functii in plus, pe langa cele prezentate, de aceea, daca vrei sa cumperi acest cuptor electric Miele H 6401 BP.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Cuptor incorporabil Miele H 6401 BP: calitate superioara"

miele h 6401 bp_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro