Tehno News RO

Cuptor incorporabil TEKA FGA 820: solutia din bucataria ta


Cei mai multi oameni aleg sa gateasca in ziua de astazi folosind un cuptor incorporabil, deoarece acest tip de aparat prezinta mai multe tipuri de avantaje, pe care, uneori, nici nu le banuiai. In primul rand, acest aparat este ales de foarte multi oameni pentru ca este foarte placut ca aspect si se stie ca dispune de functii moderne, dar, pana cand nu le analizezi in detaliu, nu stii exact ce anume fac acestea pentru ca modelul sa fie bun

Cuptor incorporabil TEKA FGA 820

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


teka fga 820.jpg

Informatii despre modelul de cuptor incorporabil pe gaz TEKA FGA 820
Un produs care iti va demonstra cat de importante sunt functiile unui astfel de aparat, dar si designul, este acest model de cuptor incorporabil pe gaz TEKA FGA 820. Dispozitivul are un look foarte placut estetic, fiind realizat din inox si avand si culoarea acestui material. In contrast, usa cuptorului este transparenta, cu o usoara nuanta albastruie, care face ca tot produsul sa arate foarte placut. Panoul de control este alcatuit din trei butoane de culoarea inoxului, care se afla pe un fundal negru.

Cuptor incorporabil TEKA FGA 820

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Alimentarea acestui cuptor incorporabil pe gaz TEKA FGA 820 se face pe baza de gaz. Capacitatea sa totala este destul de mare, de 56 de litri. Clasa de eficienta energetica din care face parte produsul este clasa A, ceea ce il face sa fie o alegere foarte buna pentru oricine nu vrea un aparat electrocasnic cu un consum mare de energie. Printre functiile pe care le include acest produs se numara un timer, un grill si un rotisor. Functia de autocuratare este indeplinita datorita Emailului Crystal Clean care este mult mai usor de curatat. De asemenea, aparatul include si iluminarea interioara.

Ca accesorii, modelul dispune de suporturi telescopice.

Dimensiunile modelului de cuptor incorporabil pe gaz TEKA FGA 820 sunt de 59.5 x 59.5 x 56.2 de centimetri (I x L x A). Acest cuptor incorporabil pe gaz TEKA FGA 820 este realizat din inox, ceea ce ii ofera rezistenta sporita la socuri mecanice, la zgarieturi si este mult mai usor de curatat etc. Puterea sa totala este de 1447 W.

Functia de grill + rotisor iti va permite sa rumenesti alimentele cu succes si mult mai bine si mai usor, doar prin rotirea butonului selector la pozitia dorita, ceea ce va face posibila functionarea simultana a rotisorului si a grillului in mod automat.

Functia de grill este foarte potrivita pentru a fi folosita pentru a realiza o rumenire rapida a preparatelor tale alimentare. In cazul in care grillul e pe gaz, trebuie sa urmezi indicatiile pe care ti le ofera cuptorul cu gaz. Nu trebuie decat sa rotesti butonul in sensul pe care il au acele de ceasornic. Nu poate fi uitata nici functia de rotisor, aceasta fiind o functie care te lasa sa folosesti aparatul, cat acesta functioneaza fara grill.

Ca urmare, daca vrei un produs foarte modern in locuinta ta si care sa aiba un design cu adevarat special, modelul de cuptor incorporabil pe gaz TEKA FGA 820 este unul pe care il poti alege pentru tine, fara indoiala, fiind multumit de calitatea sa generala.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro