Tehno News RO

Cuptor incorporabil TEKA HSB 635: o alegere excelenta


Daca iti renovezi bucataria, probabil ca schimbi si cateva aparate electrocasnice, realizand ca perioada unora dintre cele pe care le folosesti a cam inceput sa treaca ori a trecut deja de mult. De aceea, probabil ca acum esti in cautarea unui cuptor incorporabil, acest produs fiind unul care castiga din ce in ce mai mult teren in fata altor aparate de gatit, datorita mai multor trasaturi importante de care dispune.

Cuptor incorporabil TEKA HSB 635

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


teka hsb 635.jpg

Daca vrei un model care sa fie bun si sa aiba un pret accesibil, un model ca acest cuptor incorporabil electric TEKA HSB 635, ar putea sa fie cel pe care il cauti. Acesta are un design placut si modern, mai ales ca are culoarea inoxului. In partea superioara se afla doua butoane negre, care alcatuiesc panoul de comanda, acestea realizand un contrast placut cu restul aparatului. Dispozitivul este si realizat din inox de tip antiamprenta, care are rolul de a-l pastra curat, deci, fiind mai usor de intretinut, fara sa mai necesite curatari la fel de dese. Ca accesorii, aparatul are un suport telescopic si o tava.

Cuptor incorporabil TEKA HSB 635

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Informatii despre modelul de cuptor incorporabil electric TEKA HSB 635
Tipul de alimentare pentru acest cuptor incorporabil electric TEKA HSB 635 este electric, controlul cuptorului facandu-se prin Touch Control. Capacitatea aparatului este mare, de 70 de litri, mai mult decat iti pot oferi alte tipuri de aparate de gatit. In total, aparatul are opt functii care il fac sa se deosebeasca pe piata. Un alt lucru care il face sa fie un aparat special este faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca are un consum cu mai mult de 20 de procente mai mic decat un aparat similar care e inclus in clasa A, facandu-l o alegere economica, astfel.

Acest cuptor incorporabil electric TEKA HSB 635 este multifunctional, printre functiile de care dispune numarandu-se preincalzirea express, decongelarea, emailul Slippery, ECO, sistemul de curatare HydroClean PRO si touch control-ul cu display de tip LED. Aparatul are si un sistem de siguranta ce limiteaza accesul copiilor, dar si alte atribute atractive, precum o usa interioara realizata complet dintr-o sticla de doua straturi. La aceste lucruri se adauga si un sistem de ventilatie dinamica. Capacitatea bruta a acestui cuptor incorporabil electric TEKA HSB 635 este de 71 de litri, iar capacitatea neta este de 70 de litri. Dimensiunile de care dispune modelul de cuptor incorporabil electric TEKA HSB 635 sunt foarte bune pentru orice bucatarie, acesta avand o inaltime de 596 de milimetri, o latime de 566 de milimetri si o adancime de 527 de milimetri. Ca urmare, daca vrei sa integrezi cu usor acest aparat in locuinta ta, trebuie sa ai in vedere aceste dimensiuni.

Tinand cont de toate lucrurile prezentate, nu e deloc surprinzator faptul ca modelul de cuptor incorporabil electric TEKA HSB 635 este unul cautat de multi oameni, mai ales ca si costul de achizitionare este foarte mic, de mai putin de 2.000 de lei, in conditiile in care modele similare costa si mai mult si au functii mai putine.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro