Tehno News RO

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 560/IX/01: gateste ca un profesionist


Prepararea alimentelor si pregatirea unor retete speciale presupune mai mult decat a avea ingredientele necesare, presupune cunoasterea caracteristicilor fiecarui aliment, dar, mai ales, presupune existenta unor aparaturi electrocasnice performante. Daca si tu esti convins de acest aspect, inseamna ca ai la dispozitie deja un cuptor incorporabil, iar daca nu ai inseamna ca vei avea nevoie de unul, iar o varianta optima este cea a produsului Whirlpool AKP 560/IX/01.

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 560/IX/01

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


cuptor incorporabil whirlpool akp 560-ix-01.jpg

Un produs elegant, dar si eficient
Designul de inox al acestui cuptor il recomanda pentru o utilizare in cadrul fiecarei bucatarii, avand capacitatea de a se incadra perfect in aspectul general al acestora. La prima vedere, putem identifica pentru acesta geamul foarte generos de care usa dispune si care iti va oferi o buna vizualizare a alimentelor pe care vrei sa le pregatesti. Deasupra acestui geam avem atat manerul argintiu al usii, dar si butoanele ce permit reglarea functionarii sale. Cele trei butoane rotative despre care vorbeam sunt dispuse astfel: in partea stanga cel pentru reglarea modului de incalzire a cuptorului si avem posibilitatea de a alege incalzirea partii superioare sau inferioare, a incalzirii atat la nivel superior, cat si inferior, dar si pornirea ventilatorului. Al doilea buton, si o luam de la stanga la dreapta, este cel pentru reglarea timpului de gatire al preparatelor si poti opta pentru o setare pana la un timp de 120 minute. Ultimul, dar nu cel din urma, este butonul pentru setarea temperaturii, una care incepe de la 50 grade Celsius pana la 250 grade Celsius.

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 560/IX/01

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Intrucat vorbim despre un cuptor electric incorporabil, vei avea nevoie de un spatiu de cel putin 595 x 595 x 564mm pentru a-l monta in cadrul bucatariei tale. Functional, acesta dispune de unele functii ce te vor ajuta sa pregatesti masa intr-un mod foarte rapid si foarte profesionist. Prima functie este cea de incalzire rapida care te ajuta sa incalzesti mancarea deja pregatita si, astfel, vei avea oricand o masa calda, iar a doua este cea de iluminare interioara care te va ajuta sa vizualizezi cand mancarea este gata sau friptura este rumenita cum trebuie. Una dintre functiile care te ajuta foarte mult este cea a sistemului ce pastreaza usa acestuia rece si care te protejeaza impotriva unor eventuale arsuri. Daca vrei sa pregatesti o friptura, dar ai uitat sa scoti carnea din congelator la timp, poti opta pentru functia de decongelare care va ajuta la dezghetarea si la pregatirea pentru a fi gatita.

Cu ajutorul functiilor de care dispune, dar si a prezentei unui grill cu suprafata mare, vei putea sa pregatesti masa nu doar pentru tine, ci si pentru familia si prietenii tai. Alimentarea cu energie electrica se face de la reteaua de 220-240V, iar consumul de 0.79 kW/h il claseaza in clasa energetica A. Toate aceste performante si rezultate se datoreaza si tehnologiei folosite pentru realizarea izolatiei, care ajuta caldura sa ramana in interior, iar consumul de energie si durata de gatire vor scadea.

La un pret acceptabil si comparabil cu a produselor similare, iti vei asigura toate aceste caracteristici atat constructive cat si functionale, capacitatea de 60 de litri a cuptorului, dar si accesoriile de care dispune si care te vor ajuta sa obtii rezultate demne de un restaurant in ceea ce priveste gatitul.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 560/IX/01: gateste ca un profesionist"

cuptor incorporabil whirlpool akp 560-ix-01 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro