Tehno News RO

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 745 IX: gateste ca un chef


Cum concursurile de gatit sunt la mare cautare in aceste momente, poate sunteti o persoana care doreste sa puna in aplicare anumite retete care le-ati vazut prin astfel de emisiuni. Pentru a putea face insa acest lucru, dar in acelasi timp si pentru a reusi sa obtineti un produs delicios, veti avea nevoie si de aparatele electrocasnice care sa va vina in ajutor. Primul pe aceasta lista de aparate poate fi insa cuptorul si aveti in cele ce urmeaza un cuptor incorporabil Whirlpool care sa va sustina.

Cuptor Incorporabil Whirlpool AKP 745 IX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2020


whirlpool akp 745 ix.jpg

Daca optati pentru achizitia unui astfel de cuptor, nu ar trebui sa va fie foarte greu sa il montati in propria bucatarie, mai ales ca vorbim despre un cuptor cu nuanta metalica, cu o usa ce dipune de un maner cu muchii si linii drepte si un geam cu contur negru. Aceste detalii il fac sa se potriveasca cu orice tip de bucatarie si de design al acesteia. Daca este sa privim mai atent, vom sesiza faptul ca geamul usii este destul de generos si permite supravegherea atenta a ceea ce se pregateste in interior, iar deasupra usii vom avea la dispozitie un panou de afisaj flancat de doua butoane. Aceste butoane de tip push-up sunt cele care va vor ajuta sa reglati temperatura, dar si functiile de care dispune acest cuptor. Totusi, trebuie sa mai luati in calcul cateva aspecte inainte de a-l monta si vom avea aspectul legat de dimensiunea de 59.5 x 59.5 x 56.4cm, greutatea de 33kg si de lungimea de 1.2m a cablului de alimentare.

Cuptor Incorporabil Whirlpool AKP 745 IX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2020


Functionare fara griji
Intrucat vorbim despre un cuptor electric, acesta reprezinta avantajul major de a seta o temperatura exact cum se specifica in reteta, iar daca este sa specificam si afisajul de tip LCD vom putea sa avem si un timp exact de coacere si pregatire. Volumul de 65 de litri este unul care ar trebui sa va permita pregatirea a numeroase alimente si a unei cantitati foarte mari chiar si in cazul in care pregatiti o cina festiva sau o reuniune de familie. Pe langa acest volum, puteti profita de una dintre cele 8 functii de care dispune pentru a avea rezultate foarte bune intr-un timp foarte scurt, iar printre aceste functii vom gasi cea de convectie aer fierbinte sau functia de decongelare. In cazul in care vreti sa verificati nivelul de coacere, puteti sa apelati si la functia de iluminare interioara, iar cu privire la timpul de coacere puteti apela la timerul de care dispune. Utilitatea sa se vede si cand vorbim despre intretinere, deoarece are o functie de Smart Clean care te va ajuta in astfel de momente. Dupa cum am specificat, avem un cuptor electric caruia trebuie sa ii specificam si conditiile de functionare, conditii precum alimentarea de la o sursa de curent de 220-240V cu o frecventa de 50-60Hz, dar si clasa de eficienta energetica de care dispune, iar aici vom avea o clasa de eficienta A cu un consum aferent de 0.85kW/h. Acestea fiind spuse, tot ce mai ramane de facut este sa va hotarati daca pretul sau care se incadreaza in cel aferent unor astfel de produse se merita sau daca produsul merita pentru a fi cumparat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 27 februarie 2020 la:Galerie foto: "Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 745 IX: gateste ca un chef"

whirlpool akp 745 ix _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro