Tehno News RO

Cuptor incorporabil Zanussi ZOB21601XK, cuptor incorporabil care merita cumparat


Pe de-o parte, din ce in ce mai multi oameni prefera sa cumpere un cuptor electric, aceasta fiind o varianta mai moderna pentru a-ti echipa bucataria. Pe cealalta, aparatele electrocasnice incorporabile sunt acum la moda, acestea aratand mult mai bine in orice bucatarie. Asadar, era imposbil sa nu se gaseasca si cuptoare incorporabile, Zanussi ZOB21601XK fiind unul dintre cele mai bune exemple.

Cuptor incorporabil Zanussi ZOB21601XK

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


cuptor incorporabil zanussi zob21601xk.jpg

Esenta aparatelor incorporabile este ca acestea pot sa fie mascate de niste rafturi in care sunt, practic, introduse. In acest mod, in bucatarie nu vei vedea decat rafturile pana in momentul in care vei avea nevoie de aparatul respectiv. Acesta este si cazul cuptorului de fata. Cu toate acestea, un astfel de produs necesita si un grad mai ridicat de atentie atunci cand il cumperi, el trebuind sa se potriveasca cu raftul in care urmeaza a fi montat.

Asadar, foarte importante devin dimensiunile cuptorului, iar Zanussi ZOB21601XK are 59.4 x 59.4 x 56.8 cm. Acesta este construit din inox si este de culoare argintie. In plus, are si avantajul ca stratul de inox de la suprafata sa nu pastreaza urmele si amprentele, ceea ce il face mult mai usor de ingrijit.

Cuptor incorporabil Zanussi ZOB21601XK

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Tot ceea ce ti-ai putea dori de la un cuptor
In ceea ce priveste functionarea, cuptorul este unul modern si foarte util. Fiind unul electric, este importanta si clasa de eficienta energetica, in acest caz A. Asadar, cuptorul consuma 0.89 KW intr-o ora.

Din fericire, acesta este un model destul de mare, capacitatea sa fiind de 74 de litri. In mod normal, este capabil sa faca fata fara nicio problema chiar si unei familii cu mai multi membri, dar si momentelor in care vin mai multi oaspeti. Pentru si mai mult ajutor, odata cu cuptorul primesti si o tava emailata pentru a gati orice iti doresti, dar si una pentru prajituri (nu lipseste nici gratarul care poate sa sustina diverse alte vase).

Incalzirea cuptorului se realizeaza intr-un mod uniform, coacerea realizandu-se pe trei niveluri. Pe langa aceasta, cuptorul are atat incalzire superioara cat si inferioara, pentru o distribuire perfecta a temperaturii. Exista insa si grill, ceea ce ajuta la marirea numarului de mancaruri care pot fi preparate.Pentru a ajuta si mai mult proprietarul sa obtina cele mai gustoase rezultate, Zanussi ZOB21601XK are si ventilator interior, iar daca va faceti griji in ceea ce priveste curatarea cuptorului, este bine de stiut ca acesta are si optiunea de autocuratare.

Nu in ultimul rand, trebuie amintit ca modelul are parte de un control mecanic. Acesta se realizeaza prin intermediul a trei butoane, dintre care unul este pentru timp, iar altul pentru temperatura. Iar cand timpul setat a expirat si mancarea este gata, intra in functiune semnalul sonor, deci nu trebuie sa stai pe langa cuptor cat gateste.

Asadar, Zanussi ZOB21601XK este un cuptor electric si incorporabil de calitate. Singurul lucru la care trebuie sa fiti atenti este ca acesta sa se potriveasca rafturilor pe care le aveti in bucatarie. Insa, daca totul este bine, nu prea aveti cum sa fiti dezamagiti de modelul de fata.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro