Tehno News RO

Dell Latitude E3550: alege tehnologia intr-un singur laptop


Astazi, laptopul parca a devenit indispensabil atat in ceea ce priveste rezolvarea sarcinilor de serviciu, cat si petrecerea timpului liber cu ajutorul navigarii pe internet si al jocurilor. In acest sens, avem nevoie de un laptop care sa corespunda cerintelor noastre, dar si de un laptop care sa fie usor, slim, adica sa ofere portabilitate. Dell Latitude E3550 este un laptop ce vi se potriveste in ambele variante, fie pentru serviciu, fie pentru timpul dumneavoastra liber.

Dell Latitude E3550

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


dell latitude e3550.jpg

Pe partea de design, avem un laptop de doar 2.6 kg si dimensiuni de 379 x 29.7 x 250.5 mm, ceea ce ne va oferi portabilitate, deci un avantaj pentru cei care vor lua laptopul la serviciu sau in vacantele cu familia. Carcasa din plastic negru de calitate si cu textura fina, iar pe capacul laptopului cu insertia logo-ului firmei producatoare, ii ofera un aer modern. Display-ul LCD LED cu diagonala de 15.6 inch si rezolutia de 1366 x 768 pixeli vor oferi imagini dintre cele mai bune, in format HD. Totodata, pentru a imbunatati fiecare utilizare a laptopului, caracteristica speciala Anti-Glare a display-ului nu permite stralucirea acestuia, deci veti avea imagini clare fara a fi perturbati de acea stralucire incomoda.

Dell Latitude E3550

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Caracteristici bune, performanta ridicata
Pe partea de caracteristici, avem un laptop ce vine cu un procesor Intel Core i3, model 5005U cu doua nuclee, cu performante ridicate in materie de rulare a programelor, de raspuns la anumite aplicatii si, nu in ultimul rand, de securitate in domeniul afacerilor dumneavoastra. Frecventa procesorului de 2000 MHz este una corespunzatoare pentru ca intregul sistem sa ruleze in conditii optime. Memoria interna de tip DDR3 are o capacitatede 4 GB si o frecventa de 1600 MHz, aceasta fiind cea maxima intrucat are doar un slot de memorie. De cealalta parte, hard disk-ul are o capacitate de 500 GB, fapt ce va permite stocarea a ceea ce doriti sa aveti permanent pe laptopul dumneavoastra.

Pe partea video, Dell Latitude E3550 vine cu o placa video Intel HD Graphics 5500 integrata, insa care este potrivita pentru ceea ce ofera laptopul. Pentru a beneficia de o experienta mai buna atunci cand doriti sa vizionati un film sau un videoclip, va ajuta cele doua difuzoare integrate de 2 x 1 W, dar si tehnologia de care dispune laptopul si anume High Definition Audio. Mai trebuie sa stiti ca pentru a comunica cu cei dragi cat mai real aveti la dispozitie atat un microfon integrat cat si o camera webcu rezolutie HD. In ceea ce priveste porturile, dispune de un port HDMI, doua USB 3.0 si unul 2.0, o iesire audio si un RJ-5. Chiar daca nu are unitate optica, vine cu un cititor de carduri HD, numai bun pentru a transfera date si informatii.

Daca va hotarati sa achizitionati acest laptop, trebuie sa mai cunoasteti ca are atat Bluetooth cat si wireless, dar si faptul ca bateria Li Ion pe trei celule este una destul de eficienta pentru acest model. Pe de alta parte, mai aveti avantajul ca vine cu sistem de operare preinstalat, un Microsoft Windows 8.1 Pro 64 biti, iar pretul, chiar daca poate parea ridicat, se justifica datorita performantelor pe care le are.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:
Video pentru: "Dell Latitude E3550: alege tehnologia intr-un singur laptop"
Galerie foto: "Dell Latitude E3550: alege tehnologia intr-un singur laptop"

dell latitude e3550 _2.jpg
dell latitude e3550 _3.jpg
dell latitude e3550 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro