Tehno News RO

E-Boda Storm X450 Black: un smartphone ieftin cu caracteristici decente


De foarte mult timp, un telefon nu mai reprezinta doar acea functie de a vorbi cu cineva, ci acestea s-au transformat in smartphone-uri care ne insotesc la orice pas si fara de care parca nu ne mai putem descurca. Acesta este si motivul pentru care piata este plina de oferte si de modele din ce in ce mai performante si mai inovatoare. Daca nu ai trecut insa la un astfel de smartphone, poate este timpul sa iei in calcul aceasta posibilitate si sa privesti cu atentie modelul E-Boda Storm X450.

Telefon Mobil E-Boda Storm X450

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 octombrie 2020


e-boda storm x450.jpg

Principalele trasaturi de design ale acestui device sunt colturile usorrotunjite si muchiile bine finisate, dar si cele legate de dimensiune si de nuanta neagra. Daca in privinta culorii nu prea avem multe de mentionat, in cazul dimensiunii avem o greutate in primul rand de 145 grame care il va face foarte usor de utilizat si de purtat, dar si o dimensiune de 65 x 134 x 9.5mm care vina sa sustina cele mentionate anterior. In cadrul acestei dimensiuni mai avem prezent ecranul tip IPS LCD de 4.5inch de care dispune si pe care puteti sa va bucurati de vizualizarea imaginilor la o rezolutie de 480x854 pixeli.

Telefon Mobil E-Boda Storm X450

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 octombrie 2020


Nu doar un simplu telefon
Pepartea din spate mai putem observa inca un detaliu, cel al camerei foto cu care este dotat acest smartphone si este vorba despre o camera de 5 MP care va va ajuta sa surprindeti cele mai importante momente si evenimente care au loc in jurul vostru, iar pentru momentul in care vreti sa va realizati un selfie atat individual cat si de grup, puteti apela la camera secundara de 0.3MP. Rezolutiile la care puteti realiza aceste fotografii sunt unele de 2560x1920 pixeli, iar caracteristica AutoFocus va va ajuta sa obtineti o claritate destul de buna a acestora, indiferent de conditii.

Intrucat utilizarea nu presupune doar realizarea de fotografii, ci si rularea unor aplicatii diverse, acest telefon este prevazut cu un procesor MT 6572AX Cortex A7 Dual Core cu o frecventa de lucru de 1200 MHz care va va sustine in acest sens. Pe langa aceste caracteristici,mai identificam si cele privind memoria RAM de 1GB, capcitatea de memorie interna de 8GB, dar si existenta unui sistem de operare Android 4.4.2 KitKat. Aceste caracteristici, privite per ansamblu, va vor ajuta sa rulati si cele mai noi aplicatii sau jocuri, dar si sa va bucurati de o relaxare, fie ca optati pentru navigare pe internet sau sa ascultati muzica. Daca optati pentru navigarea pe internet, smartphone-ul mai dispune de o tehnologie wireless 802.11 b/g/n si de o tehnologie 2G si 3G, iar daca optati pentru a asculta muzica, avem acceptate fisiere audio de la format MP3 pana la AC-3.

Cu un pret foarte avantajos comparativ cu a produselor similare de pe piata, acest smartphone E-Boda nu doar ca va ofera doua telefoane in unul singur prin caracteristica Dual Sim, dar va ofera si un timp de utilizare foarte mare. In cazul convorbirilor, acest timp este unul de pana la 9 ore iar, in ceea ce priveste regimul de asteptate, acesta este de pana la 120 ore, totul datorita bateriei de 1900 mAh.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 20 octombrie 2020 la:Galerie foto: "E-Boda Storm X450 Black: un smartphone ieftin cu caracteristici decente"

e-boda storm x450 _2.jpg
e-boda storm x450 _3.jpg
e-boda storm x450 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro