Tehno News RO

Electrolux EFT60233OS: hota traditionala ieftina


Daca vrei sa iti cumperi o hota, trebuie sa stii ca exista si modele mai ieftine si destul de acceptabile. Acestea nu sunt in stare sa extraga tot aburul si fumul dintr-o bucatarie, dar diferenta se cunoaste. Si daca stii ca nu ai un buget foarte mare la dispozitie, achitionarea unui hote simple poate sa fie o idee chiar buna.

Electrolux EFT60233OS

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2020


electrolux eft60233os.jpg

Un astfel de model esteElectrolux EFT60233OS si, chiar daca vine de la un producator destul de cunsocut, ar fi bine sa verificam calitatea oricarui produs atunci cand acesta este unul la pret redus. Asadar, sa vedem cum se descurca in bucatarie aceasta hota.

Un model simplu, dar relativ eficient
Electrolux EFT60233OS este o hota traditionala, asa ca nu trebuie sa te astepti de la ea la un aspect iesit din comun. Nu este un model oribil (pana la urma este o hota si cate hote cu un design superb ati vazut vreodata?), dar nici aspectul de cutie dreptunghiulara nu este unul care sa impresioneze in vreun fel. Cu toate acestea, controlul mecanic, simplu, poate sa fie pe placul anumitor clienti, mai ales a celor mai in varsta. De fapt, hota are doua butoane, unul pentru pornire/inchidere si setarea treptei de putere si altul pentru iluminare. Si daca tot a venit vorba despre iluminare, aceasta are un singur bec, care ofera totusi suficienta lumina pentru un astfel de model.

Electrolux EFT60233OS

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2020


Sa trecem acum la functionarea electrica a acestui model. Deja am spus ca este aproape imposibil ca o hota ieftina sa fie capabila sa elimine in totalitate mirosurile si aburul rezultate in urma gatitului. Electrolux EFT60233OS nu vine, in niciun caz, sa demonstreze ca totusi se poate asa ceva. Dar, odata pornita, ea este capabila sa faca macar o diferenta. Cu alte cuvinte, o astfel de hota, desi nu una spectaculoasa, este mai buna decat nimic.

Asadar, modelul are trei trepte de putere si intre ele exista o distanta destul de insemnata. Pe cea mai slaba treapa, puterea de absorbtie este de 126 metri cubi pe ora, iar pe ultima treapta aceasta creste pana la 291 metri cubi pe ora. Desi nu este mult, poate sa fie suficient pentru un buget mai redus. Cat despre consumul de energie, acesta poate sa ajuga si la 121 kW anual, dar depinde foarte mult si de cat vei utiliza hota.

O alta discutie interesanta este cea legata de filtrul pentru grasime. In cazul de fata, acesta este unul de categoria B, adica destul de bun date fiind conditiile. Din pacate, el este unul din hartie, ceea ce inseamna ca este greu de curatat si exista riscul de a se strica mai repede.

Dupa cum spuneam si la inceput, aceasta hota nu promite foarte multe, dar atat cat o face, reuseste sa si indeplineasca. Este un model potrivit pentru cei care isi doresc o hota la un pret scazut si atat timp cat reuseste sa faca o diferenta totul este ok. Singurul minus notabil al lui Electrolux EFT60233OS este filtrul din hartie, dar in rest te poti descurca daca ai o asemenea hota.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 27 februarie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro