Tehno News RO

Electrolux EFT60233OW: o hota decenta la un pret foarte mic


Daca ai nevoie de o hota, nu trebuie sa te indrepti neaparat catre cele mai scumpe modele de pe piata. Exista destul de multe solutii mai putin costisitoare si chiar daca ele nu se compara in ceea ce priveste utilitatea cu un model premium, sunt cu siguranta destul de bune pentru investita pe care trebuie sa o faci in privinta lor.

Electrolux EFT60233OW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2020


electrolux eft60233ow.jpg

Asadar, daca ai un buget mai redus si iti doresti sa schimbi hota din bucatarie (sau sa cumperi una pentru prima data), o solutie poate sa fie Electrolux EFT60233OW, o hota traditionala care vine de la un producator mare, dar acest lucru nu inseamna ca este si una scumpa.

O hota traditonala este una cu un aspect clasic. Un aparat alb, cu design obisnuit dar care se preteaza foarte bine sa fie montat in orice bucatarie. Nici nu este greu, instructiunile fiind explicite din acest punct de vedere. Iar daca, vizual vorbind, hota nu impresioneaza, macar are parte de un control clasic cu doua butoane, asa ca poate sa fie utilizata de oricine, fara absolut nicio problema.

Hota are si o lampa cu halogen care lumineaza cat de cat, desi clasa de eficienta in acest caz este doar G. Nu este o lumina foarte puternica, dar este binevenita si macar nu deranjeaza.

Electrolux EFT60233OW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2020


Eficienta, moderata, dar acceptabila
Aceasta hota are doar un singur motor, iar puterea ei maxima de absorbtie nu este una extrem de mare, de 291 metri cubi pe ora. Are si trei trepte de putere, pe cea mai slaba ajungandu-se la 126 metri cubi pe ora. Chiar si asa insa, puterea hotei se regleaza in functie de preparatele care sunt gatite, deci nu are rost sa se utilizeze setarea maxima pentru orice. Asadar, este greu pentru un astfel de model sa elimine complet tot aburul sau tot fumul care iese, dar diferenta dintre utilzarea ei si momentele in care nu este pornita se cunoaste.

Apoi, foarte important este si filtrul pentru grasime, iar Electrolux EFT60233OW are unul din clasa B, deci destul de eficient, care este insa din hartie. Acest lucru inseamna ca se poate strica mai usor, desi speram sa nu fie asa.

Din punct de vedere al eficientei energetice, hota nu impresioneaza, dar in general aceste aparate electrocasnice sunt niste consumatori importanti. Asadar, aceasta se incadreaza in clasa E, consumand 113 kW anual, ceea ce nu este chiar atat de mult pana la urma (si conteaza si cat timp este ea folosita).

Nivelul de zgomot poate sa fie o problema, dar era un lucru de asteptat de la un astfel de model. Asadar, Electrolux EFT60233OW nu este o hota perfecta, dar este una cu o eficienta suficienta pentru a merita sa fie cumparata. Se putea mai bine? In mod cert, dar pentru asta trebuiesc platiti si mai multi bani. Pana la urma, daca ai un buget mai mic, un astfel de model poate sa fie suficient si nici nu consuma exagerat de multa energie. Si totul e bine atat timp cat bucataria ta va fi mai curata si mai aerisita.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 27 februarie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro