Tehno News RO

Electrolux EPI12LEIW Inverter: un aparat de aer conditionat perfect pentru orice tip de vreme!


A venit vara cea mult asteptata care aduce cu sine atat zilele insorite si caniculare, dar si noptile la fel de calduroase. Acest lucru nu trebuie sa reprezinte un motiv pentru a nu indragi acest anotimp, mai ales ca avem la dispozitie o gama foarte variata de produse de aer conditionat care sa ne garanteze si sa ne asigure un confort sporit al locuintei. Daca sunteti in cautarea unui astfel de produs, puteti sa optati pentru aparatul de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW.

Electrolux EPI12LEIW Inverter

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 februarie 2020


electrolux epi12leiw inverter.jpg

In materie de aspect, pentru acest aparat de aer conditionat nu sunt foarte multe detalii de precizat. Avem in primul rand o nuanta alba, clasica, atat pentru unitatea interioara cat si pentru cea exterioara si care nu il scoate foarte mult in evidenta, tinand cont si de cromatica si modul de amenajare a camerei in care il montati. Pe langa culoare, mai avem prezenta sigla producatorului pe ambele unitati, pe cea interioara fiind in partea frontala, in mijloc, iar sub aceastaaflandu-se un panou de afisaj foarte discret si care nu produce multa lumina deranjanta pe timpul noptii. In ceea ce priveste aspectul montarii, trebuie sa tineti cont ca unitatea interioara are o dimensiune de 275 x 800 x 188mm, o dimensiune relativ mica si o greutate de 7.5kilograme ce o face usor de manevrat de cei care o monteaza. La exterior este o alta discutie deoarece vom avea o dimensiune de 540 x 780 x 250mm si o greutate de 28 de kilograme.

Electrolux EPI12LEIW Inverter

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 februarie 2020


O temperatura optima in toata locuinta
Chiar daca are o marime mica, tehnologia de tip Inverter prezenta in cazul acestuia asigura un randament foarte bun in conditiile unui consum foarte scazut de energie atat la incalzire cat si la racire. Cu o capacitate de racire de 12000BTU si una de incalzire de 12500 BTU, aparatul de aer conditionat Electrolux este recomandat atat pentru un apartament de dimensiuni medii, cat si pentru o casa de dimensiuni mai reduse. Aceasta capacitate atat de racire cat si de incalzire se poate folosi prin intermediul functiilor de care dispune si avem, in primul rand, functia de ventilare ce ajuta doar la recircularea aerului, functia de incalzire, functia de racire si cea de dezumidificare care ajuta la prevenirea aparitiei mucegaiului sau a bacteriilor atat in interiorul aparatului cat si in interiorul locuintei.

Toate aceste functii iti garanteaza rezultate foarte bune privind eficienta produsului si sanatatea aerului pe care il vei respira. Functiile de racire si ventilare, datorita prezentei unui filtru HEPA Carbon Activ, ajuta aparatul la retinereacelor mai mici particule de praf, bacterii si mirosuri neplacute. Un alt avantaj este asigurat de functia Follow-me care va transforma telecomanda acestui aparat de aer conditionat cu un pret competitiv intr-un adevarat termostat ce va duce la mentinerea unei temperaturi optime in incaperea in care se va afla telecomanda. Mai mult decat atat, pe langa aceasta functionare ireprosabila vom gasi si o eficienta sporita, aparatul avand o pozitie in clasa A pentru energia consumata la incalzire si o pozitie in clasa A+ pentru eficienta energetica la racire.In ceea ce priveste gama de temperatura, aparatul functioneaza optim cand temperatura de afara urca pana la 45 grade Celsius sau coboara la -15 grade Celsius.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 23 februarie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro