Tehno News RO

Electrolux ESF2300OK: Masina de spalat vase compacta si performanta


Cumpararea unei masini de spalat vase te va ajuta sa economisesti nu doar timp, ci si bani. In primul rand, potrivit unor studii, saptamanal, petrecem cateva ore spaland vase, media fiind de patru ore – intr-un an, asta inseamna 8.66 zile. Masina consuma mai putina apa decat atunci cand spalati vasele la mana – luati in considerare cat de repede se umple o sticla de doi litri atunci cand puneti apa de la robinet, in timp ce un astfel de aparat electrocasnic consuma intre sapte si 15 litri, depinzand de model.

Masina de spalat vase compacta Electrolux ESF2300OK

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


electrolux esf2300ok.jpg

Masina de spalat vase compacta Electrolux ESF2300OK capteaza atentia prin design. Contrastand cu alte aparate electrocasnice, aceasta este inedita, avand culoarea neagra. Un alt aspect exterior important sunt dimensiunile – modelul are 44.7 centimetri inaltime, 54.5 centimetri lungime si 51.5 centimetri adancime, avand o marime similara cu cea a unui suport de uscat vasele. Astfel, acesta se poate aseza oriunde in cadrul bucatariei, deoarece nu ocupa locul si asa limitat.

Masina de spalat vase compacta Electrolux ESF2300OK

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Beneficii ale masinii de spalat Electrolux
Panoul de control include functia Programare, indicatorul de sare si indicatorul de terminare a programului de spalare. Tot aici se afla si afisarea timpului de spalare care a mai ramas, astfel ca va puteti organiza timpul stiind perioada in care operatiunea se va termina.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A, produsele care fac parte din clasa A fiind cele mai economice. Pentru spalare, masina Electrolux ESF2300OK face parte din clasa A, iar pentru uscare, produsul este inclus in clasa B. Intregul sistem de controlare al aparatului este electronic.

Consumul energetic in timpul actionarii programului Eco este de doar 0.65 kW. Consumul de energie are aceeasi valoare, pe un ciclu de spalare. Pentru a spala vasele in timpul programului Eco se folosesc doar sapte litri de apa.

Masina include cateva programe de spalare: programul intensiv (70 de grade Celsius), programul auto (45 – 70 de grade Celsius), programul Bio / Eco (55 de grade Celsius), precum si functiile QuickPlus (50 de grade Celsius) si Pahare (40 de grade Celsius).

Programul AutoFlex aplica tehnologia laser pentru verificarea nivelului de murdarie de pe vase. Dupa acest pas, acesta activeaza singur, automat temperatura si programul care sunt cele mai potrivite pentru gradul de murdarire.

Desi dimensiunile mici sunt un plus atunci cand este vorba de spatiul din bucatarie, ar putea prezenta o problema atunci cand vine vorba de capacitatea de spalare – nu si in acest caz, deoarece modelul poate cuprinde toate vasele care au fost folosite de sase persoane (farfurii, tacamuri, cani etc). Cosul in care se asaza tacamurile este adaptabil, putand fi scos.

Functia flexibila de Pornire va ofera sansa de a planifica momentul in care programul de spalare al vaselor va incepe. Acesta permite amanarea pornirii masinii cu pana la 24 de ore.
O masina de spalat vase ar putea sa para o fita, un lux pentru unii, insa, adevarul este ca Electrolux ESF2300OK este una dintre cele mai utile aparate electrocasnice, ajutandu-l pe utilizator sa economiseasca atat bani, cat si timp.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Electrolux ESF2300OK: Masina de spalat vase compacta si performanta"

electrolux esf2300ok_2.jpg
electrolux esf2300ok_3.jpg
electrolux esf2300ok_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro