Tehno News RO

Epson L655: Multifunctionala completa


Epson este, fara dubiu, unul dintre cele mai mari nume de pe piata imprimantelor, asa ca modelul de top Epson L655 lansat recent merita toata atentia. Multifunctionala indeplineste excelent toate sarcinile de birou, plusand suplimentar prin costuri reduse de productie, dar si de investitie.

Multifunctionala Epson L655

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


epson l655.jpg

Epson L655 este un model complet care face totul, de la printul alb/negru sau cel color si pana la copiere, scanare sau fax. , utilizarea sa primara este cea de birou, modelul se dovedeste a fi foarte util si daca ai nevoie des de imprimat sau copiat documente. Pe termen lung se poate dovedi mult mai avantajos sa faci aceste lucruri acasa, asta pe langa avantajul de a avea mereu la indemana o solutie pentru printarea biletelor online, proiectelor pentru facultate sau munca, ori pentru xeroxarea de documente.

Multifunctionala Epson L655

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Economie de resurse
In cazul multifunctionalelor, costurile de productie reprezinta un aspect foarte important. Este esential ca acestea sa ofere un cost redus per pagina si o productivitate ridicata. In cazul de fata, modelul este dotat cu tehnologia Precision Core care ofera o viteza foarte buna de printare si o calitate superioara. Vorbim de o viteza de printare alb/negru de 33 ppm si o viteza de printare color de 20 ppm. In cazul fotografiilor, viteza este de 69 Secunde per fotografie de 10 x 15 cm.

Calitatea de 1200 dpi este considerabila, asigurand o precizie foarte ridicata si rezultate atractive.
Costurile de productie sunt scazute pe mai multe niveluri. In primul rand, Epson L655 poate printa pana la 1000 de pagini cu setul initial de cerneala. Apoi, reumplerea recipientelor de cerneala se face foarte simplu si rapid si este mai ieftina. Recipientele au un volum mai mare decat cartusele clasice si necesita reumplerea mai rara. Pentru a economisi hartie, imprimanta poate printa fata-verso. Per ansamblu modelul ajuta la economisirea a 90 % din costuri.

Alimentarea cu hartie este generoasa, putand incarca 150 de coli standard sau 20 de coli fotografice.
Pentru o utilitate ridicata, multifunctionala se poate conecta la internet prin Wireless sau cablu si este prevazuta si cu un port USB. Este posibil astfel, printul direct de pe stick-uri sau diverse dispozitive, precum si printul direct de pe Cloud.

Multifunctionala are dimensiunile de 515? x 360 x 241 mm si cantareste 7.4 kg. Designul este modern si adaptat pentru viteza de lucru. Panoul de control se gaseste frontal si este gandit pentru a permite setarea foarte rapida. Accesul la consumabile este si el foarte rapid.

Modelul are un nivel de zgomot este redus, la fel precum consumul energetic.
Epson L655 este o multifunctionala de pret mediu, foarte utila pentru cazul in care ai nevoie de o solutie de incredere pentru printarea la volum mare. Modelul este foarte util pentru birou, indeplinind toate functiile cerute de un mediu business. Punctul forte principal al multifunctionalei este economia de resurse. Astfel, dotarile acesteia sunt gandite pentru a sustine costuri minime de productie, atat in ceea ce priveste cerneala, cat si in ceea ce priveste hartia. Multifunctionala are o viteza foarte buna si o eficienta ridicata la printare, indeplinind toate functiile unui model de succes.

Vezi Ofertele si Reducerile la Multifunctionale laser

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Epson L655: Multifunctionala completa"

epson l655_2.jpg
epson l655_3.jpg
epson l655_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro