Tehno News RO

Espressor automat DeLonghi ESAM 5600: o investitie de care va veti bucura


Consumul cafelei este printre cele mai placute momente de care trebuie sa aiba parte oricine. Tocmai de aceea, pentru a va bucura de o cafea espresso buna, dar si de alte tipuri bune de cafea, trebuie sa achizitionati un espressor de calitate.

Caracteristici bune detine si espressorul automat DeLonghi ESAM 5600.

Espressor automat DeLonghi ESAM 5600

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


delonghi esam 560.jpg

Acest model are un afisaj grafic, iar ecranul acestuia este tactil. Afisajul acestuia este color TFT cu touchscreen. De asemenea, are si un afisaj de tip LED. Acest espressor este de culoare argintie. Cat despre greutatea de care dispune, putem spune ca este de 11.5 kg. Dimensiunile (W x H x D) acestui produs sunt de 284 x 440 x 380 mm.

Espressor automat DeLonghi ESAM 5600

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Espressorul automat DeLonghi ESAM 5600 - trasaturi tehnice
Acest espressor beneficiaza de o putere mare, aceasta fiind de 1350 W, ceea ce inseamna ca va conferi un randament mare. Mai mult, pe langa prepararea clasicului espresso, acest aparat mai poate prepara si ale tipuri de bauturi, precum 2 espresso, Cafea, 2 cafele, cappuccino, spuma de lapte, apa fierbinte sau ceai, cafea dubla, Caffe Late, dar si espresso dublu. Rezervorul de apa pe care il are acest espressor are o capacitate de 1.8 l, ceea ce inseamna ca asigura o capacitate de 1 sau 2 cesti.

In ceea ce priveste capacitatea compartimentului de cafea a acestui espressor, trebuie spus ca este suficient de incapatoare, aceasta fiind de 250 g. In vederea prepararii cafelei, de mare ajutor va fi presiunea acestuia, care este de 15 bar. Cat despre alimentarea sa, trebuie spus ca este de 220-240 V. Acest model este prevazut si cu o rasnita, in cazurile in care preferati cafeaua cat mai proaspata. Alte functii pe care le mai are sunt cea de autocuratare, rezervorul pentru lapte si functia pentru cappuccino.

Atat pornirea cat si oprirea acestui model sunt programabile, ceea ce inseamna ca il veti putea programa sa faca o cafea in timp ce dumneavoatra veti realiza si alte activitati. Mai este echipat si cu un sistem de apa fierbinte (ceai). Puteti utiliza si setarea referitoare la cantitatea de cafea ori de cate ori aveti nevoie sa preparati o cafea mai tare sau mai slaba. Setarea temperaturii este o alta optiune pe care o puteti utiliza.

De asemenea, include si setarea gradului de macinare, pentru boabe mai macinate mai mult sau mai putin. Sistemul patentat Automatic Cappuccino include o functie speciala de spumare automata a laptelui. Astfel ca, veti avea la indemana aceasta functie pentru a prepara o spuma cat mai buna pentru un Cappuccino, Latte machiato italiana, Caffelatte sau lapte spumant. Cele 4 butoane pentru lapte pe care le are sunt separate. Mai mult, espressorul automat DeLonghi ESAM 5600 va ofera si posibilitatea de a personaliza bautura prin ajustarea tariei, volumului, dar si temperaturii. Sistemul de autocuratare este si el prezent, containerul de lapte avand curatare automata.

De asemenea, are si un indicator de curatare cappuccino. Este un model ce include si o tava detasabila. Pe langa aceasta, are si un rezervor detasabil de apa. Mai dispune si de alte cateva functii utile: oprirea automata, thermoblock system, dar si functia Stand-by. Nu trebuie uitata nici functia numita Aroma-system.

Espressorul automat DeLonghi ESAM 5600 este un model cu o putere de 1350 W si cu o presiune de 15 bar, dar si cu o capacitate a rezervorului de apa e 1.8 l. Avand in vedere aceste caracteristici putem spune ca va oferi numeroase beneficii in vederea prepararii cafelei ideale. Pretul acestui model este aceptabil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro