Tehno News RO

Espressor Bosch VeroAroma TES60523RW: O cafea cum nu ati mai baut


Datorita tehnologiei, exista numeroase produse electrocasnice care va vor ajuta sa va bucurati de tot ceea ce inseamna confort dar si rasfat in acelasi timp. Unul dintre produsele electrocasnice care se incadreaza in aceasta categorie este si espressorul automat de cafea Bosch VeroAroma TES60523RW. Acesta va duce numeroase avataje fie ca este utilizat in scop casnic fie ca este o solutie pentru un spatiu de birouri.

Espressor Bosch VeroAroma TES60523RW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


bosch veroaroma tes60523rw_4.jpg

Utilizarile si avantajele acestui model vor fi unele care se incadreaza in gama moderna mai ales daca ne vom referi si la partea de aspect, un aspect pe cat de modern pe atat de util si care permite o utilizarea intuitiva. Fie ca veti utiliza Bosch VeroAroma TES60523RW pentru voi sau pentru angajati va avea nevoie de un spatiu pentru instalare de minim 385 x 280 x 479 mm si care va va asigura in schimb un rasfat deosebit. Primul lucru care se poate sesiza in urma utilizarii acestui espressor este dat de obtinerea unui miros de cafea proaspat macinata care sa va imbie si care sa va incante in fiecare dimineata. Acest lucru conditionat si de celelalte caracteristici constructive precum greutatea de 10 kg, lungimea cablului de alimentare de 1 m dar si de capacitatea de 1.7 l a rezervorului de apa si a capacitatii de preparare simultana de 2 cesti.

Espressor Bosch VeroAroma TES60523RW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Ceea ce se mai poate vedea cu usurita la acest produs este panoul de control care are in centrul sau un display LCD ce va va arata bautura pe care alegeti sa o preparati. In jurul acestui panou veti avea si numeroase butoane cu care sa setati bautura dar si anumite caracteristici speciale.

Utilizare intuitiva dar benefica
Utilizarea si controlul sunt legate de panoul de afisaj si butoanele de care Bosch VeroAroma TES60523RW dispune. Printre aceste butoane le veti gasi pe cele care va permit prepararea unui cappuccino, a unui latte macchiato, a unui espresso dar si a unui lapte cald. Aceste bauturi va pot fi oferite exact atunci cand aveti nevoie iar datorita prezentei unei rasnite ceramice cafeaua nu va avea niciodata un miros sau un gust de cafea arsa. Capacitatea de utilizare chiar daca ne referim la un espressor automat tine in primul rand de puterea de 1500 W a acestuia. Alimentarea nu se face in permanenta cu ajutorul cafelei boabe ci, daca nu veti avea asa ceva la dispozitie veti putea utiliza inclusiv cafea macinata deja.

Pe langa aceste caracteristici veti mai putea sa beneficiati si de posibilitatea de a realiza doua cesti de espresso in acelasi timp dar si de faptul ca acest espressor asigura o presiune de 19 bari. Indiferent de bautura aleasa, intretinerea lui Bosch VeroAroma TES60523RW este una foarte usoara mai ales datorita prezentei unui sistem anticalcar dar si a unui sistem sau a unei functii de autocuratare. Pentru cei care nu sunt pasionati de cafea sau de alte bauturi cu cofeina acestia pot sa utilizeze doar sistemul de apa fierbinte pentru a face un ceai exact cum isi doresc.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:
Video pentru: "Espressor Bosch VeroAroma TES60523RW: O cafea cum nu ati mai baut"
Galerie foto: "Espressor Bosch VeroAroma TES60523RW: O cafea cum nu ati mai baut"

bosch veroaroma tes60523rw.jpg
bosch veroaroma tes60523rw_3.jpg
bosch veroaroma tes60523rw_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro