Tehno News RO

Espressor DeLonghi EC221.R: cel mai bun mod de preparare a cafelei


O zi buna incepe cu o cafea buna si aromata. Pentru a scapa de grija cafelei care poate sa dea in foc atunci cand este preparata la ibric, va prezentam cele mai noi modalitati de a face cafeaua cat mai gustoasa si aromata. Dimineata este momentul in care corpul are nevoie de un stimulent pentru a trece de la starea de somnolenta la o stare energica. Astfel ca, cea mai buna solutie la care se poate apela este servirea unei cafele fierbinti preparata cu ajutorul unui espressor performant. Iar in aceasta categorie se incadreaza espressorul manual DeLonghi EC221.R, fiind una dintre cele mai bune si moderne modalitati de a face cafea.

Espressor DeLonghi EC221.R

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


delonghi ec221 r.jpg

Designul satisface toate gusturile si preferintele
Cu un design care atrage toate privirile cumparatorilor, espressorul manual DeLonghi EC221.R este unul dintre modelele cu ajutorul carora se poate prepara rapid cafea, cappuccino, ambele la fel de gustoase si de aromate. Culoarea sa rosie este un mare atu si face ca espressorul sa fie ales de cat mai multe persoane care isi doresc o pata de culoare in bucatarie. Dimensiunile sale sunt totodata puncte forte: 240 x 270 x 305 mm, la fel ca si greutatea sa de 3.3 kg, care ii permite sa fie instalat chiar si in cele mai mici spatii. In plus, daca va intrebati ce anume mai poate sa ofere espressorul, in afara de o cafea spumoasa si delicioasa, va spunem ca este dotat si cu rezervor detasabil de apa, precum si cu o tava detasabila.

Espressor DeLonghi EC221.R

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Iesirile in oras se rezuma de cele mai multe ori la servirea unei cafele, pentru ca are numeroase beneficii asupra organismului si ajuta la cresterea energiei. Insa, nu numai in oras cafeaua este buna si gustoasa, ci ea poate fi la fel de aromata si acasa, daca este preparata cu ajutorul unui espressor. Iar modelul pe care vi-l recomandam si noi cu incredere este espressorul manual DeLonghi EC221.R, care are o putere de 1100 W, o capacitate a rezervorului de 1 l, iar un alt mare beneficiu este ca va permite sa preparati in acelasi timp doua cesti de cafea, pentru dumneavoastra si inca o persoana draga. Astfel ca tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe buton si cafeaua va fi gata imediat.

Va intrebati care este presiunea espressorului manual DeLonghi EC221.R, ei bine va spunem ca acesta are o presiune de 15 bar si este dotat cu functii ca oprire automata, sistem anti-picurare, precum si cappuccino sau dispozitiv de spumare. Gustul cafelei sau al unui cappuccino preparat cu ajutorul espressorului manual DeLonghi EC221.R va fi unul cu adevarat apreciat.

Astfel, daca va doriti sa ii intampinati pe cei dragi cu o cafea gustoasa si de calitate este timpul sa intrati in posesia acestui espressor manual, care va ajuta sa pregatiti intr-un timp foarte scurt mult dorita cafea si sa va bucurati in acelasi timp de un gust inconfundabil. Membrii familiei vor fi incantati de gustul cafelei preparate cu acest model si cu siguranta vor mai cere inca o ceasca.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro