Tehno News RO

Espressor Delonghi Magnifica ESAM3000B: Modern dar avantajos


Ce poate fi mai placut decat inceperea unei noi zile cu o ceasca de cafea proaspata si obtinuta din cafea proaspat macinata indiferent daca veti savura aceasta cafea la locul de munca sau dimineata inainte de a pleca spre locul de munca. Trebuie insa, pentru a benefica de acest lucru, sa aveti la dispozitie unele aparate electrocasnice precum este si cazul espressorului automat Delonghi Magnifica ESAM3000B. Beneficiile primite de la acest model de cafea nu se vor opri insa doar la cel de a obtine o cafea proaspata.

Espressor Delonghi Magnifica ESAM3000B

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


delonghi magnifica esam3000b.jpg

Primele elemente vizibile la acest model de espressor sunt cele estetice iar acest lucru este cu atat mai avantajos cu cat ceea ce se observa cu ochiul liber este un produs modern si elegant iar acest lucru este dat de elementele componente ale acestuia. Nici modul in care se imbina nuanta neagra si cea metalica pe care acest model le au nu este una deranjanta ci dimpotriva sustine atat latura moderna cat si cea eleganta. Dupa ce ati vazut partea exterioara trebuie sa stiti si de ceea ce este nevoie pentru a va folosi de acest model Delonghi Magnifica ESAM3000B.

Espressor Delonghi Magnifica ESAM3000B

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Primul lucru de care are nevoie si care este elementul cheie in instalarea espressorului in locuinta voastra este spatiul, unul dat de dimensiunea acestuia de 285 x 375 x 360 mm. Pe langa acest lucru va trebui sa mai tineti cont in etapa de utilizare si de prezenta sursei de alimentare, de capacitatea rezervorului de apa de 1.8 l dar si cea a recipientului de cafea de 200 g. Aceste caracteristici sunt destul de importante dar pot fi depasite foarte usor atat folosind un prelungitor in cazul alimentarii electrice dar si a reumplerii foarte usoare a celor doua rezervoare.

Bucurati-va de caracteristici moderne
Utilizarea acestui model Delonghi Magnifica ESAM3000B va aduce dupa cum spunem posibilitatea de a va trezi cu un miros de cafea proaspat macinata dar si alte beneficii. Printre acestea se numara si faptul ca va puteti bucura nu doar de un espresso dar si de un cappuccino. Daca aveti insa mai multe persoane in vizita sau daca acest model este utilizat la locul de munca veti putea sa pregatiti aceste bauturi chiar si pentru colegi sau musafiri mai ales ca are capacitatea de a pregati doua cesti in acelasi timp. Indiferent insa de ce bautura veti alege sa obtineti, ceea ce sta la baza este insa puterea acestuia de 1450W si capacitatea de a furniza o presiune de 15 bari.

Gustul si savoarea bauturilor sunt date atat de puterea acestuia, de faptul ca poate functiona atat cu cafea boabe dar si cu cafea macinata dar si de tehnologia Aroma-System cu care este prevazut. O alta partea este cea a intretinerii si a sigurantei de utilizare iar in aceasta gama se incadreaza prezenta sistemului de decalcifiere, a functiei de autocuratare dar si cea de functionare cu un consum redus de energie. Modern este si raportul pret calitate de care Delonghi Magnifica ESAM3000B se bucura, iar asta este datorata si caracteristicilor de care da dovada dar si de rezultatul final al utilizarii sale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Espressor Delonghi Magnifica ESAM3000B: Modern dar avantajos"




Galerie foto: "Espressor Delonghi Magnifica ESAM3000B: Modern dar avantajos"

delonghi magnifica esam3000b_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro