Tehno News RO

Espressor Lelit PL 41 LEM: pentru o cafea de calitate


Un espressor manual poate fi o alegere buna pentru prepararea unei cafele de calitate. Insa, pentru a alege un model bun trebuie sa va informati din timp, astfel incat sa puteti savura in fiecare dimineata o cafea buna, care sa va trezeasca.

Un model ce nu va va dezamagi este espressorul manual Lelit PL 41 LEM.

Espressor Lelit PL 41 LEM

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


lelit pl 41 lem.jpg

Despre espressorul manual Lelit PL 41 LEM
Din punct de vedere al aspectului exterior, acesta este un espressor de culoare argintie, fiind potrivit in orice incapere. Comparativ cu alte modele cantareste mai putin, greutatea sa fiind de 8 kg. Dimensiunile ( W x D x H) acestuia trebuie spus ca sunt destul de bune.

Espressor Lelit PL 41 LEM

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Care sunt caracteristicile tehnice de care dispune espressorul manual Lelit PL 41 LEM?
Pentru cei care prefera sa manevreze manual un espresor acest aparat este ceea ce cautati, deoarece este de tip manual. Se poate spune faptul ca acest espressor manual are o putere destul de buna, pentru a pregati cafeaua, aceasta fiind de 1050 W. Bauturile care pot fi preparate cu ajutorul acestui espressorul manual Lelit PL 41 LEM sunt de doua tipuri: cappuccino si espresso. Astfel ca, in momentele in care doriti sa savurati o bautura mai slaba, puteti apela la acest espressor pentru a prepara un cappucino. Insa, daca trebuie sa mergeti la serviciu si aveti nevoie de o cafea tare, care sa va trezeasca, acest espressor va pregati cafeaua de care aveti nevoie.

Un avantaj al acestui espressor manual este acela ca rezervorul sau de apa dispune de o capacitate mare, aceasta fiind de 2.7 l. Astfel ca, puteti prepara cantitati destul de mari de cafea sau cappuccino pentru a le bea cu cei dragi in momentele de relaxare.

Presiunea acestuia este de 15 bar, fiind destul de mare, astfel incat aroma cafelei sa fie extrasa cat mai bine. Prin urmare, va veti bucura de o cafea plina de aroma si savoare. Despre acest model mai trebuie spus ca este alimentat pe baza de cafea macinata, ceea ce reprezinta un avantaj. Pe de alta parte, incorporeaza si o suprafata de pastrare pentru cesti, unde veti putea pastra cat mai mult timp cafeaua calda. Espressorul manual Lelit PL 41 LEM include si un manometru, acesta fiind cel care va controla presiunea cu care actioneaza espressorul. Electrovalva este si ea un alt accesoriu al acestui espressor de tip manual. Insa, daca nu ati mai utilizat un astfel de aparat, va fi necesar sa invatati o perioada, citind intructiunile si incercand sa preparati o cafea de mai multe ori. Cu toate acestea, desi prepararea cafelei la un espressor manual dureaza putin mai mult, cafeaua rezultata va fi una pe masura asteptarilor, adica destul de buna.

Concluzii
Espressorul manual Lelit PL 41 LEM este un model potrivit pentru uzul casnic. Acesta are cateva avantaje de mentionat, de exemplu, capacitatea generoasa a rezervorului de apa, suprafata de pastrare a cestilor, dar si presiunea acestuia, care este destul de mare. Merita sa faceti o astfel de investitie, raportul calitate-pret fiind unul bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Espressor Lelit PL 41 LEM: pentru o cafea de calitate "

lelit pl 41 lem_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro