Tehno News RO

Espressor MIELE CVA 6401: cafeaua excelenta


Pregatirea unei cafelei sau ale derivatelor din ea, precum espressoul, necesita un grad de atentie sporit, daca vrei ca bautura sa fie cu adevarat la nivelul asteptarilor tale. Un aparat ca acest espressor Miele CVA 6401 iti poate oferi toate avantajele pregatirii unei cafele exceptionale, ceea ce il face sa fie un aparat must have.

Espressor MIELE CVA 6401

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


miele ca 6401.jpg

Detalii despre Miele CVA 6401
Modelul de espressor Miele CVA 6401 are un design cu totul si cu totul special, diferit fata de cel al unui epsressor tipic, acesta avand o forma dreptunghiulara si aratand ca un aparat chiar special. La aceasta senzatie contribuie si faptul ca acesta are culoarea alb briliant, lucru care il diferentiaza de alte produse similare.

Espressor MIELE CVA 6401

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Dispozitivul acesta are foarte multe avantaje si functii moderne, care ii explica si costul de achizitionare mai ridicat, dar, care, dupa ce vei incepe sa il folosesti, vei intelege exact de ce costa atat de mult.

Multitudinea de avantaje oferita de espressor Miele CVA 6401
Aparatul are dimensiuni de 455 x 595 x 530 de centimetri (W x D x H). Rasnita sa e facuta din otel, un material care e foarte rezistent, ceea ce inseamna ca nu vei avea probleme cu aceasta. De asemenea, modelul include si un recipient de sticla pentru lapte, precum si o masura pentru cafea macinata, la care se aduaga dispozitiv spumare.

Produsul este automat si este deservit de cafea sub forma de boabe. Capacitatea cafetierei este de doua cesti. Printre bauturile pe care ti le pune la dispozite modelul de espressor Miele CVA 6401 se numara espresso, latte macchiato, cafea, cafea dubla, café latte si cappuccino, la care se adauga si laptele fierbinte, spuma de lapte si apa

Capacitatea rezervorului de apa este de 2.3 litri, iar compartimentul de cafea este mare, de 500 de grame – cele mai multe astfel de aparate au 250 de grame.

Modelul are si un rezervor de lapte. presiunea pe care o inregistreaza acesta este de 15 bar. Display-ul sau este de tip LCD. Printre beneficile pe care ti le ofera acest espressor Miele CVA 6401 se numara prepararea de tip OneTouch, dar si OneTouch for Two, precum si zece profilur de utilizator care sunt programabile. Gradul de macinare este selectabil, cantitatea care este macinata se poate programa, calitatea apei, la fel, se paote programe, ca si temperatura pe care sa o aiba aceasta.

De asemenea, poti sa programezi si cantitatea de lapte, cantitatea de spuma de lapte, dar si prepararea prealabila. Nu poate fi uitata nici functia de ibric de cafea.

Curatarea acestui espressor Miele CVA 6401 se face foarte usor, avand programe de curatare avantajoase, ca functia de spalare automata, dar si spalarea in mod automat a conductelro de lapte din recipientul de apa sau reglarea duritatii apei.

Concluzii
Modelul de espressor Miele CVA 6401 este disponibil la un pret impresionant, care, insa, se explica prin toate functiile si caracteristicile de care dispune, facand aparatul unul care poate fi cu greu intrecut in eficienta prepararii de cafea, in mai multe forme, la o calitate cu adevarat superioara.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Espressor MIELE CVA 6401: cafeaua excelenta"

miele ca 6401_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro