Tehno News RO

Espressor NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 Manual KP2205: O zi de nota 10


Ziua buna se cunoaste de dimineata, daca este sa ne luam dupa anumite zicatori populare, dar daca este sa ne referim la modul in care ne incepem ziua de munca, acest lucru parca incepe sa se adevereasca. Pentru cei mai multi dintre noi, o zi buna trebuie sa inceapa cu o ceasca de cafea sau orice alta bautura pe baza de cofeina in mana, iar acest lucru va poate cauza uneori si neplaceri. Daca vreti sa aveti cafeaua sau bautura gata in timpul in care voi va pregatiti si va faceti ritualul de dimineata, poate este cazul sa optati pentru instalarea unui espressor sau a unui sistem de bauturi NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 Manual KP2205.

Espressor NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 Manual KP2205

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


nescafe dolce gusto melody 3 manual kp2205.jpg

Modalitatea prin care acest model se poate integra este foarte usoara si nu se refera doar la locuinta voastra, ci si la locul de munca pentru ca exista si situatii in care va savurati cafeaua acolo, alaturi de colegi. Totusi, NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 Manual KP2205 va ofera avantaje in ambele situatii, iar primul dintre ele se refera la rapiditatea cu care veti putea obtine o bautura savuroasa si cu un gust deosebit. Deosebit insa o sa fie si locul in care acesta o sa fie prezent, mai ales datorita aspectului modern dat de forma sa si imbinarea rosului cu negru si cu nuanta metalica a unor elemente.

Espressor NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 Manual KP2205

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Aceasta forma, dar si dimensiunea minimalista pe care o are, il fac sa insufleteasca atat bucataria daca optati pentru utilizarea acasa, cat si locul de servit cafeaua la locul de munca. In privinta elementelor care se pot observa din partea exterioara, veti avea suportul pentru capsula, maneta de control pentru a savura o bautura calda sau rece, rezervorul de apa sau tava suport. Tot o caracteristica moderna este si cea oferita de posibilitatea pozitionarii tavii suport, astfel incat sa puteti utiliza o gama diversa de pahare sau cesti din care sa savurati bauturile.

Un gust de neegalat
Dupa cum probabil ati realizat, acest sistem de bauturi NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 Manual KP2205 functioneaza pe baza de capsule, iar acest lucru va ajuta sa savurati de fiecare data o bautura cu un gust deosebit. Printre bauturile pe care le veti putea obtine se afla caffe lungo, cappuccino, chococino, latte macchiato sau espresso, iar in acest mod veti putea face cate o bautura pentru fiecare musafir. Gustul acestora se va datora si faptului ca puterea de 1500 W a acestuia o sa va ofere de fiecare data o presiune de 15 bari cu ajutorul careia se vor obtine bauturile.

Tot un avantaj si un motiv pentru care acest model poate fi un element preferat al bucatariei sau al locului de munca se datoreaza si faptului ca poate functiona atat timp cat aveti capsule sau cat aveti apa in rezervorul special. In privinta rezervorului de 1.3 l, insa, nu aveti probleme deoarece se poate realimenta fara nici o grija, iar in cazul in care timp de 5 minute acesta nu este utilizat el trece in stand-by, ceea ce asigura si o eficienta energetica foarte buna. Nici macar pretul pe care NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 Manual KP2205 il are nu constituie un motiv pentru care sa nu il alegeti pentru voi sau pentru locul de munca.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:




Video pentru: "Espressor NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 Manual KP2205: O zi de nota 10"




Galerie foto: "Espressor NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 Manual KP2205: O zi de nota 10"

nescafe dolce gusto melody 3 manual kp2205_2.jpg
nescafe dolce gusto melody 3 manual kp2205_3.jpg
nescafe dolce gusto melody 3 manual kp2205_4.jpg
nescafe dolce gusto melody 3 manual kp2205_5.jpg
nescafe dolce gusto melody 3 manual kp2205_6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro