Tehno News RO

espressor Philips Saeco Poemia HD8423/19: O cafea delicioasa in fiecare zi


Pentru foarte multa lume, nici o zi nu poate incepe fara o ceasca de cafea sau, in unele cazuri, chiar fara doua cesti daca aceasta este mai slaba sau daca persoanele respective au avut o noapte mai dificila. Pentru a putea savura insa o adevarata ceasca de cafea si pentru a beneficia pe deplin de efectele cofeinei, puteti sa va bazati pe un espressor, iar daca vreti si o sugestie despre ce model sa alegeti pentru inceput, aveti la dispozitie un model de espressor manual de la Philips Saeco Poemia HD8423/19.

Espressor Philips Saeco Poemia HD8423/19

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


philips saeco poemia hd8423.jpg

Usurinta cu care acest model de espressor poate fi o parte componenta a locuintei voastre sau a spatiului de birouri unde va desfasurati activitatea se datoreaza, in primul rand, aspectului si designului compact pe care il are. Acest design este datorat si nuantei de negru a corpului, combinata cu unele linii si aspecte metalice, dar cel mai mult se datoreaza materialelor folosite pentru realizare, materiale care ii ofera o durabilitate foarte mare si il fac sa fie foarte rezistent. Chiar daca il veti achizitiona pentru locuinta proprie sau pentru serviciu, Philips Saeco Poemia HD8423/19 necesita un spatiu de montare destul de redus, un spatiu de 200 x 265 x 297 mm, dar poate fi manevrat fara porbleme datorita greutatii de numai 4 kg.

Espressor Philips Saeco Poemia HD8423/19

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Tot legat de aspect sau, mai bine spus, de elementele care sunt vizibile la exterior, mai avem prezenta unui rezervor de apa, a unui suport pentru cesti, a unui tavi de scurgere, dar si a elementelor care permit controlul functionarii. Aceste elemente sunt butonul rotativ pentru selectarea functionarii ca espressor sau pentru utilizarea dispozitivului de spumare si butonul rotativ pentru selectarea temperaturii apei.

Functionare si utilizare facila
Atat partea de aspect, cat si cea de functionare reprezinta un avantaj in utilizarea modelului de espressor Philips Saeco Poemia HD8423/19 deoarece se permite controlul foarte usor al functionarii, permite o rezistenta foate buna a materialului, dar si o intretinere usoara. Partea de utilizare este data si functie de bautura pe care o alegeti sa o preparati, iar in acest caz aveti la dispozitie fie un espresso, fie un cappuccino. Acestea pot fi servite fara probleme, iar daca veti dori un plus de savoare, puteti sa adaugati lapte cu ajutorul sistemului clasic de spumare a laptelui pentru a obtine o spuma deosebita.

Performantele de care se bucura, insa, acest model se datoreaza si altor caracteristici, iar aici veti avea puterea de 950 W a aparatului Philips Saeco Poemia HD8423/19, dar si faptul ca poate asigura o presiune a apei de pana la 15 bari. Tot in aceasta categorie se incadreaza si posibilitatea de utilizare fie a cafelei macinate, fie a Pad-urilor de cafea, functie de preferintele fiecaruia sau de ceea ce aveti la indemana la un moment dat. Dupa cum am specificat, pentru anumite persoane o ceasca de cafea nu este suficienta si au nevoie de doua cesti, dar acest model ii poate ajuta fara nici un fel de problema deoarece capacitatea lui de preparare simultana este de doua cesti.

Cu toate aceste caracteristici si cu toate aceste performante, mai ramane un singur aspect si anume cel al pretului care este unul destul de competitiv daca il comparam cu alte produse similare de pe piata.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:




Video pentru: "espressor Philips Saeco Poemia HD8423/19: O cafea delicioasa in fiecare zi"




Galerie foto: "espressor Philips Saeco Poemia HD8423/19: O cafea delicioasa in fiecare zi"

philips saeco poemia hd8423_2.jpg
philips saeco poemia hd8423_3.jpg
philips saeco poemia hd8423_4.jpg
philips saeco poemia hd8423_5.jpg
philips saeco poemia hd8423_6.jpg
philips saeco poemia hd8423_7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro