Tehno News RO

Espressor Tchibo Cafissimo Classic Black: Aroma veritabila intr-o capsula


Dimineata avem nevoie de un impuls pentru a incepe ziua in forta, avem nevoie de o cafea tare si aromata care sa ne trezeasca simturile. Dar, o cafea tare si aromata inseamna o preparare in cele mai bune conditii si din cea mai buna cafea macinata. Daca doriti ca fiecare ceasca de cafea sa fie una veritabila, atunci puteti alege un espressor ce foloseste capsule intrucat acestea pastreaza cafeaua in conditii foarte bune, sigilata in ambalaj pana la utilizare. Espressorul Tchibo Cafissimo Classic Black este un aparat ce foloseste capsule si ii da fiecaruia o ceasca de cafea aromata si tare de fiecare data.

Espressor Tchibo Cafissimo Classic Black

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 octombrie 2020


tchibo cafissimo classic black.jpg

In ceea ce priveste design-ul, o sa va bucurati de un espressor cu dimensiuni nu foarte mari, de 380 x 240 x 425 mm si o greutate de 6.12 kg. Aceste caracteristici sunt perfecte pentru a-l dispune atat in bucatarie, cat si in cadrul biroului in care va desfasurati activitatea la serviciu. Pe langa acest lucru, culoarea negru il face perfect pentru orice tip de incapere, deoarece se va potrivi si chiar va fi piesa de rezistenta, mai ales pentru bautorii de cafea. Gustul si aroma veritabila va fi in fiecare ceasca de cafea oferita de Tchibo Cafissimo Classic Black, in mod simplu si rapid datorita panoului de comanda ce este pe cat de explicit, pe atat de simplu. Butoanele sunt situate in partea superioara si reprezinta pornirea aparatului, alegerea specialitatilor de cafea sau alegerea doar a apei fierbinte pentru a prepara un ceai.

Espressor Tchibo Cafissimo Classic Black

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 octombrie 2020


Caracteristicile tehhice ale espressorului Tchibo Cafissimo Classic Black sunt date de capacitatea rezervorului de apa de 1.5 litri ce permite prepararea pana la 10 cesti de cafea, fara a fi nevoie sa il reumpleti. De asemenea, presiunea de 15 bari pe care o ofera la fiecare preparare a bauturii este una mai mult decat suficienta si are ca rol extragerea aromei veritabile din fiecare cafea.

Doar pentru cei pretentiosi
Bauturile sunt unele deosebite pentru ca veti putea alege intre o cafea preparata ca la ibric sau un espresso ce il veti confunda cu cel veritabil, ceea ce trebuie sa stiti in schimb fiind faptul ca aveti nevoie de capsule speciale de la Tchibo pentru a folosi acest espressor, insa va veti bucura de o cafea deosebita ce este dedicata si celor mai pretentiosi bautori. Functiile deosebite sunt date de dispozitivul de spumare ce va asigura o cafea mai cremoasa si mai gustoasa decat de obicei. Pentru a sti cata apa va trebuie la fiecare capsula, in functie de cat de tare vreti sa fie cafeaua, in momentul cand ati gasit cantitatea potrivita aveti posibilitatea sa o si memorati. In cazul in care nu mai este apa in espressor, va interveni sistemul luminos si sonor de avertizare a lipsei de apa. Pentru intretinere vine cu sistem de decalcifiere, foarte important la un astfel de aparat.

Espressorul automat Tchibo Cafissimo Classic Black este ceea ce are nevoie orice bautor veritabil de cafea, iar pretul il recomanda. Cu o simpla apasare pe buton o sa aveti o cafea tare si aromata, ce va va trezi toate simturile.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 20 octombrie 2020 la:Galerie foto: "Espressor Tchibo Cafissimo Classic Black: Aroma veritabila intr-o capsula"

tchibo cafissimo classic black_3.jpg
tchibo cafissimo classic black2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro