Tehno News RO

Espressor Tchibo Cafissimo Classic Swarovski: Design cu cristale


Sunt foarte multe persoane care nu au timp sa pregateasca o cafea pentru a o savura dimineata si in acest sens au nevoie de un aparat care sa fie rapid si sa prepare o cafea delicioasa. Astfel, va prezentam espressorul Tchibo Cafissimo Classic Swarovski, un espressor care il puteti folosi in mod rapid intrucat foloseste capsule ce dozeaza cafeaua in mod eficient, astfel incat la fiecare apasare pe buton sa obtineti o bautura deosebita.

Espressor Tchibo Cafissimo Classic Swarovski

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


tchibo cafissimo classic swarovski.jpg

In ceea ce priveste design-ul, espressorul este unul mic ca si dimensiuni si poate fi dispus intr-un spatiu mai restrans. Acesta se va potrivi foarte bine in biroul dumneavoastra si va va ajuta sa savurati o cafea indiferent daca aveti foarte mult de lucru. In bucatarie va aduce un plus de modernitate si chiar sclipire pentru ca pe carcasa exterioara are pietricele Swarovski. Aceste pietricele sunt dispuse in forma de fulg de nea in partea dreapta frontala si in partea superioara deasupra panoului de comanda. Panoul de comanda este unul explicit si dispune de butoane pentru a porni espressorul, a alege cantitatea de cafea si a alege tipul de bautura pe care doriti sa il serviti. De asemenea, aveti la dispozitie si butonul ce poate sa intretina si sa curete aparatul si anume cel pentru decalcifiere.

Espressor Tchibo Cafissimo Classic Swarovski

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Savureaza o cafea buna la tine acasa
Cu acest espressor o sa puteti prepara o cafea cremoasa pentru ca vine cu un dispozitiv de spumare foarte bun. Totodata, atunci cand va doriti sa renuntati la o ceasca de cafea in plus, veti putea alege savurarea unui ceai pentru ca espressorul vine cu sistemul de apa fierbinte. Astfel, puteti pune peste cana ce are un pliculet de ceai apa fierbinte de la espressor. Mai trebuie sa stiti ca acest espressor va aduce atat un espresso, cat si o cafea simpla pentru cei care doresc un gust veritabil.

Mai trebuie sa cunoasteti ca espressorul Tchibo Cafissimo Classic Swarovski va prepara o cafea deosebita pentru ca fiecare capsula vine cu cafea macinata dozata perfect si tinuta etans pentru a-i pastra aroma pana in momentul in care va fi preparata. Cu acest espressor veti prepara rapid o ceasca de cafea pentru ca aceasta este capacitatea aparatului. Savoarea bauturii este datorata presiunii exercitate in procesul de preparare. Presiunea de 15 bari in combinatie cu apa fierbinte si capsula de cafea vor aduce o bautura gustoasa de fiecare data.

Pentru a savura o cafea cremoasa aveti posibilitatea sa utilizati dispozitivul de spumare. In functie de taria cafelei, o sa puteti alege si cantitatea de cafea. De asemenea, intretinerea aparatului este posibila automat pentru ca vine cu un sistem de decalcifiere ce poate fi activat din panoul de comanda. Pentru a nu ramane fara apa in procesul de preparare, espressorul Tchibo Cafissimo Classic Swarovski dispune de un sistem luminos si sonor de avertizare a lipsei de apa.

Cei care isi doresc un aparat ce prepara cafea rapid, dar care sa aiba si un pret accesibil, pot alege espressorul automat Tchibo Cafissimo Classic Swarovski. Va veti bucura de o cafea irezistibila in fiecare ceasca, in orice moment.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Espressor Tchibo Cafissimo Classic Swarovski: Design cu cristale"

tchibo cafissimo classic swarovski_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro