Tehno News RO

Fier de calcat Solac CVG9611: pentru un calcat de calitate


Sunteti nevoiti mereu sa fiti imbracati la patru ace si trebuie sa aveti hainele perfect calcate indiferent de vreme si ora? Lucrati intr-un domeniu care necesita vestimentatie mereu calcata si fara cute? Ati avut experiente neplacute in trecut incercand sa calcati folosind un fier de calcat mai putin performant? Pentru toate aceste situatii aveti posibilitatea de a opta pentru un fier de calcat cu aburi cu 8 programe presetate.

Fier de calcat Solac CVG9611

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


solac cvg9611.jpg

Fierul de calcat Solac CVG9611 este conceput cu ecran LCD pentru a putea controla in mod eficient modul de functionare si pentru a sti in orice moment care este programul de calcat pe care l-ati selectat. Modelul a fost realizat avand 8 programe automate de calcare. Trebuie sa stiti ca fiecare program combina in mod eficient temperatura optima si nivelurile de aburi, pentru a obtine cel mai bun rezultat indiferent de material.

Cu ajutorul acestui fier de calcat puteti sa calcati tricouri, blugi si diverse haine din materiale mai delicate, fara nici o grija, fara a lasa luciu si fara riscul de topire.

Fier de calcat Solac CVG9611

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Acest fier de calcat, Solac CVG9611, se poate lauda cu functia "super steam", avand un flux concentrat de aburi de 200g/min+65g/min.

Puterea maxima este de 3000W
Chiar si daca calcati la temperaturi scazute, puteti conta pe jetul de aburi constant:65 g/min. Sistem permanent anti calcar prelungeste durata de functionare a aparatului
Acest model de fier are sistem permanent anti calcar, ceea ca reprezinta un mare avantaj, mai ales ca este cunoscut faptul ca un fier de calcat poate sa nu mai calce conform instructiunilor de utilizare din cauza depunerilor de calcar din apa.

Pentru asigurarea unei calcari fara griji si pentru ca talpa sa nu se lipeasca de material, aceasta este anodizata, din aluminiu. Puteti avea certitudinea ca veti calca de fiecare data, indiferent de tipul de material, fara nici o grija. Modelul este unul ergonomic si se foloseste foarte usor. Functiile numeroase si tehnologia implementate fac din acest fier de calcat unul ideal pentru orice gospodarie, mai ales in cazul in care calcati foarte des si purtati foarte multe haine care necesita a fi calcate, cum ar fi camasi, sacouri, pantaloni, fuste sau bluze. Pentru toate acestea si multe alte articole vestimentare puteti sa folositi functia AUTO, care se preteaza excelent pentru majoritatea tesaturilor.

Solac CVG9611 are generator de aburi incorporat, fara boiler, mult mai convenabil si mai rapid. Tinand cont ca este un fier de calcat din clasa premium nu este de mirare ca Solac CVG9611 are si functie ECO, ceea ce inseamna ca are un consum minim de energie.

Fierul este dotat cu avertizari acustice si vizuale, tocmai pentru a va usura munca si a va ajuta sa calcati cat mai eficient. Printre functiile pe care le are acest model se numara si: cea anti-calcar, anti-picurare, pulverisare/spray si cea de oprire automata.

Cu un asemenea fier de calcat, veti redescoperi placerea de a calca si veti economisi timp. Calcatul va fi mult mai simplu si va avea o mai mare eficienta. Pretul este pe masura performantelor acestui aparat, reflectand calitatea si performantele sale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Fiare De Calcat

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro