Tehno News RO

Fierastrau banzic Einhell 750 W TC-SB 305 U


Ajutor si sprijin
Exista numeroase moduri prin care puteti sa primiti ajutor in ceea ce priveste treburile prin gospodarie, iar in multe situatii acest ajutor poate veni, sau trebuie sa vina, din partea unor utilaje sau a unor unelte. In acest mod beneficiile nu sunt legate doar de posibilitatea de a primi ajutor ci trebuie sa vedeti si posibilitatea de a depune mai putin efort dar in acelasi timp si posibilitatea ca toate treburile sa fie realizate intr-un timp mai scurt. Daca aveti nevoie de a realiza si unele sarcini sau poate de a duce la bun sfarsit un proiect cu atat mai importante sunt utilajele, iar un exemplu pentru astfel de lucruri este si fierastraul banzic Einhell 750 W TC-SB 305 U.

Fierastrau banzic Einhell 750 W TC-SB 305 U

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


einhell 750 w tc-sb 305 u.jpg

Un fierastrau este asociat de regula cu actiunea de debitare a lemnului, fie ca este vorba despre unele contructii sau de realizarea de lemn pentru incalzire, dar cu siguranta un model precum Einhell 750 W TC-SB 305 U este avantajos pentru cei care vor sa construiasca ceva. Indiferent de utilizare sau de destinatia pe care o va avea acest model aveti posibilitatea de a va bucura de o usurare a muncii si mai mult de posibilitatea de debitare in functie de preferinte.

Daca va faceti griji despre greutatea privind utilizarea sa nu veti avea foarte multe probleme intrucat este avantajos chiar si pentru cazurile in care utilizatorii sunt unii neinitiati sau unii carora le place sa mestereasca cate ceva. Faptul ca este pozitionat in categoria produselor sau uneltelor profesionale si pentru hobby, este o sursa de informare foarte buna despre ceea ce poate face acest model si ceea ce nu poate face dar cu siguranta specificatiile sunt cele care conteaza.

Fierastrau banzic Einhell 750 W TC-SB 305 U

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Sprijin de fiecare data
Forma pe care o are, standul sau dar si materialul din care este realizat permite realizarea unor taieri longitudinal sau oblice in material precum este lemnul, plastic sau in alte materiale similare. Toate aceste lucruri si utilizarile modelului Einhell 750 W TC-SB 305 U sunt legate de elementul central al acestuia si care este dat de motorul cu care este prevazut, fiind vorba despre un motor cu o putere de 750 W.

Aceasta putere este cu atat mai importanta cu cat ofera si posibilitatea de a taia si unele material care sunt mai greu de taiat, dar mai aveti de vazut si tipul de panza pe care il veti utiliza daca este cel potrivit

Lista de elemente importante pentru Einhell 750 W TC-SB 305 U continua cu setarile ce pot fi stabilite in cadrul utilizarii sau a functiilor pe care le prezinta si putem continua cu reglarea unghiului de taiere de la 0 la 45 grade iar limitatorul de unghi asigura o marja de -60 grade la+ 60 grade.

Pentru adancimea de taiere veti avea posibilitatea de a obtine o performanta de 170 mm adancime iar asta atat datorita motorului cat si datorita posibilitatii de avea o viteza maxima de 1400 rpm. Pentru siguranta utilizarii acestui model si pentru a nu intampina unele accidente si incidente veti mai avea si un dispozitiv de impingere a materialului iar pentru curatenie un orificiu de extractie a prafului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Fierastraie electrice

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Fierastrau banzic Einhell 750 W TC-SB 305 U"

einhell 750 w tc-sb 305 u_2.jpg
einhell 750 w tc-sb 305 u_3.jpg
einhell 750 w tc-sb 305 u_4.jpg
einhell 750 w tc-sb 305 u_5.jpg
einhell 750 w tc-sb 305 u_6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro