Tehno News RO

Fierastrau Makita LS1040: alege mereu calitatea


Daca te pasioneaza prelucrarea lemnului sau acest lucru este chiar jobul tau, putine lucruri sunt mai utile ca un fierastrau de masa, care isi poate gasi foarte usor locul, atat intr-un atelier de specialitate, cat si intr-o gospodarie, a unui simplu amator. Ca urmare, indiferent daca urmeaza sa-l folosesti lucrului profesional ori ca hobby, in propria ta casa – de exemplu, sa iti faci scanduri pentru un nou gard – acest tip de unealta este una de care oricine se poate bucura, atat timp cat simte o atractie fata de acest tip de activitati.

Fierastrau Makita LS1040

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


makita ls1040.jpg

De exemplu, poti sa alegi acest fierastrau de masa pentru taieri inclinate Makita LS1040, pe care il poti utiliza foarte usor si are si un pret ok. Designul sau este foarte interesant si modern, deci il vei putea folosi fara probleme atunci cand vine vorba de orice tip de lucrari ai vrea sa faci. Bratul sau este pivotant.

Se remarca faptul ca dispui de posibilitatea de taiere in noua trepte, printre care se numara cea de 15 grade, de 22.5, 30, 45 si 90 de grade. Aparatul are un ghidaj din aluminiu care iti ofera o taiere cat mai exacta, iar faptul ca produsul are un blocaj pentru ax, face ca discurile sa poata fi schimbate mai usor. Setul de livrare pe care il primesti alaturi de acest produs include un disc de taiere si un sac colector.

Fierastrau Makita LS1040

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Mai multe informatii despre acest fierastrau Makita LS1040
Modelul de fierastrau de masa pentru taieri inclinate Makita LS1040 este de tip circular si executa un tip de taiere circulara, fiind recomandat mai mult pentru lucrarile de tip profesional. Alimentarea aparatului se face la retea, suprafetele de lucru fiind atat lemnul, cat si metalul. Culoarea modelului imbina albastrul si argintiul.

Acest fierastrau de masa pentru taieri inclinate Makita LS1040 dispune de trei unghiuri de taiere, unul de 45 de grade, unul de 52 de grade si unul de 90 de grade. Adancimea pentru taierea lemnului este de 95 de milimetri, iar adancimea de taiere pe diagonala este de 67 de milimetri. Greutatea sa totala este de numai 12.4 kilograme, ceea ce il face sa fie foarte usor de transportat si de utilizat, oriunde ai avea nevoie de el. Diametrul discului este de 255 de milimetri, iar diametrul de prindere este de 30 de milimetri. Puterea sa este de 1.650 W, cu o tensiune de alimentare de 230 V.

Viteza maxima pe care o poate atinge acest fierastrau de masa pentru taieri inclinate Makita LS1040 este de 4.600 de rotatii pe minut.

Faptul ca aparatul poate sa realizeze taieri inclinate ii ofera un alt avantaj. Nu poate fi uitata nici garantia sa, de 24 de luni, valabila pentru persoanele fizice.

Ca urmare, daca iti doresti un fierastrau de mana de calitate si ieftin, nu este necesar sa cauti mai departe de acest fierastrau de masa pentru taieri inclinate Makita LS1040, pe care il gasesti acum la un pret cu adevarat special.

Vezi Ofertele si Reducerile la Fierastraie electrice

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro