Tehno News RO

Frigider Arctic AND266+: Pentru orice bucatarie


Nevoia de produse electrocasnice este prezenta in orice locuinta dar are legatura si cu modul in care exploatati bucataria sau cu timpul pe care il veti petrece in aceasta. Un alt element care poate influenta modul de amenajare dar mai ales de utilare a bucatariei cu produsele electrocasnice necesare este numarul membrilor familiei sau numarul de persoane pentru care se gateste. Daca atat bucataria cat si cantitatea de alimente sunt moderate, poate tot ce aveti nevoie este un frigider precum cel Arctic AND266+.

Frigider Arctic AND266+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


arctic and266+.jpg

Destinatia unui astfel de frigider, insa, nu se rezuma la o bucatarie casnica sau o bucatarie a unei locuinte ci, la fel de benefic poate fi si pentru unele locuinte de vacanta dar si pentru bucataria unui local de tip fast-food sau chiar si cea a unui restaurant. Pentru asta nu trebuie decat sa asigurati un spatiu de instalare de aproximativ 151 x 59.5 x 60 cm, ceea ce nu este deloc deranjat dar, pe langa dimensiune, mai aveti si partea legata de deschiderea usilor celor doua compartimente. Aceasta deschidere a usilor va va aduce si un alt avantaj masurat prin faptul ca veti putea alege directia de deschidere datorita caracteristicii de reversibilitate a usilor.

Frigider Arctic AND266+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Dupa usile reversibile putem foarte usor sa trecem la spatiul interior de aceasta data si mai ales la volumul net total pe care Arctic AND266+ il va aduce in orice bucatarie. Acest volum net total este unul de 213 l dar, fiind vorba despre un frigider cu doua usi, veti avea in partea de sus un congelator cu un volum net de 69 l iar in partea de jos un frigider al carui volum net total va fi de 148 l. Caracteristicile constructive ale acestui model sunt completate de partea legata de gabarit si mai exact de faptul ca acesta are o greutate de doar 47 kg care ii permite a fi manevrat si transportat foarte usor.

Gama electrocasnicelor utile
Atunci cand trebuie sa asezati anumite alimente in cadrul acestui model de frigider Arctic AND266+ veti mai primi si alte beneficii, nu doar spatiul total de depozitare. Aceste beneficii sunt oferite de partea in care veti exploata spatiul frigiderului cu ajutorul unor rafturi din sarma sau a celor 3 suporturi de pe usa pozitionate astfel incat sa puteti pastra chiar si unele recipiente mai inalte. Pentru acele retete care presupun utilizarea de alimente proaspete, ceea ce poate fi benefic este compartimentul special pentru fructe si legume.

Functionarea efectiva a acestui frigider cu doua usi Arctic AND266+ este legata in primul rand de prezenta unui compresor care aduce capacitatea de congelare de 4 kg in 24 ore. Pe langa aceasta capacitate de congelare, veti mai avea la dispozitie si un sistem antibacterian care se va asigura ca alimentele voastre vor fi mereu in siguranta. Nici partea legata de autonomia de 19 ore nu este de trecut cu vederea, mai ales ca vine insotita si de un consum de energie specific clasei de eficienta energetica A+ iar toate acestea cu un pret de achizitie destul de optim.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Frigider Arctic AND266+: Pentru orice bucatarie"

arctic and266+_2.jpg
arctic and266+_3.jpg
arctic and266+_4.jpg
arctic and266+_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro