Tehno News RO

Frigider Arctic AND296S+: Un produs electrocasnic necesar


Fiecare om are nevoie de anumite alimente dar si de anumite mancaruri indiferent daca sunt unele vegetariene sau unele cu carne si indiferent daca persoana urmeaza o cura sau o dieta sau mananca orice si oricand. Aceste categorii de alimente si aceste categorii de oameni vor avea nevoie si de un frigider care sa ii ajute sa isi asigure necesarul de hrana iar modelul de frigider Arctic AND296S+ este o solutie foarte buna pentru fiecare tipologie de bucatarie si de utilizator.

Frigider Arctic AND296S+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 aprilie 2024


arctic and296s+_2.jpg

Modul de realizare al acestui model este el insusi un avantaj datorita aerului elegant pe care il aduce dar si datorita faptului ca dispune atat de un frigider cat si de un congelator sau astfel spus permite pastrarea alimentelor proaspete dar si a celor congelate. Aerul elegant insa se datoreaza formei compacte dar si nuantei metalice si va influenta in acest mod si aspectul general al bucatariei in care urmeaza sa fie instalat. Spatiul de care este nevoie in aceasta pentru instalarea lui Arctic AND296S+ trebuie sa fie de cel putin 162x 59.9 x 60 cm deoarece aceasta este dimensiunea lui si pe langa acest lucru va trebui sa luati in calcul si spatiul necesar deschiderii usilor celor doua compartimente. Acest spatiu nu este insa un criteriu strict deoarece poate varia functie de necesitati datorita prezentei caracteristicii de reversibilitate a usilor asta in cazul in care deschiderea standard spre dreapta nu este una care sa se potriveasca.

Frigider Arctic AND296S+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 aprilie 2024


Pe langa partea de design exterior vom avea si un design interior destul de avantajos si care se datoreaza in primul rand volumului de care dispune frigiderul cu doua usi Arctic AND296S+. Acest volum net total este de 278l si este impartit intr-un volum net total de 69l pentru congelator si un volum net total de 209l pentru frigider. Pe langa volum mai avem si partea de compartimentare iar aici intervine prezenta in cadrul frigiderului a 3 rafturi de sarma care se pot pozitiona dupa nevoile fiecarui utilizator si a recipientelor cu mancare si alimente pe care doreste sa le pastreze in frigider. In cadrul usii frigiderului veti ava inca 3 suporturi pentru diverse recipiente sau sticle daca doriti sa aveti in permanenta un suc, apa sau de ce nu un vin rece pentru prieteni.

Util pentru toata familia
Eficienta acestui model de frigider se poate masura din mai multe puncte de vedere dar daca este sa incepem cu ceva atunci avem posibilitatea pastrarii in siguranta a alimentelor si la o temperatura ce se regleaza de la termostatul din interiorul frigiderului. Suplimentar unei temperaturi optime siguranta alimentelor mai este datorata si prezentei unui sistem antibacterian care previne formarea bacteriilor in interiorul frigiderului.

Pe langa temperatura si sitemul antibacterian alimentele sunt pastrate in siguranta de catre frigiderul Arctic AND296S+ cu ajutorul a unor caracteristici de performanta precum capacitatea de congelare de 4kg in 24ore pentru congelator dar mai ales de autonomia de pana la 19ore fara curent. Acestea sunt insa caracteristici care insotesc si aspectul economic si care este datorat pretului de achizitie optim dar mai ales a consumului de energie redus si care face ca pozitia pe care o ocupa in aceste clase de eficienta sa fie una specifica clasei A+, datorita unui consum de 255 kwh/an.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 25 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Frigider Arctic AND296S+: Un produs electrocasnic necesar"

arctic and296s+_3.jpg
arctic and296s+_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro