Tehno News RO

Frigider Arctic AND316S+: Un ajutor bine venit


Modalitatile prin care puteti sa va bucurati de numeroase preparate si de numeroase mancaruri sunt conectate in mod direct de posibilitatea de a avea mereu la indemana ceea ce va este necesar pentru a pregati aceste mancaruri. Daca vreti sa eliminati nevoia de a alerga pana la supermarket sau la magazinul din colt atunci veti alege sa va utilati bucataria cu un frigider cu doua usi precum este modelul Arctic AND316S+.

Frigider Arctic AND316S+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


arctic and316s+.jpg

Avantajele alegerii acestui model de frigider sunt in primul rand legate de aspectul elegant de care dispune prin prezenta nuantei metalice si care se va regasi si in bucataria dumneavoastra. Celelalte avantaje ale lui Arctic AND316S+ sunt date de prezenta in cadrul sau atat a unui congelator cat si a unui frigider iar asta va poate ajuta sa pastrati mereu la indemana atat produse proaspete cat si anumite produse semipreparate sau congelate. Cu acest avantaj veti putea sa aveti mereu la indemana fie legume congelate pentru mancare fie fructe congelate, fie inghetata dar veti putea sa aveti la indemana si aluat sau anumite foietaje.

Frigider Arctic AND316S+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Partea de aspect continua la exterior cu dimensiunea de 175.4 x 59.5 x 60 cm afrigiderului Arctic AND316S+iar daca ne referim la marimea interioara vom avea un volum net total de 306l. Aceasta dimensiune este si cea care va ajuta atunci cand va trebui sa apelati la instalarea sa in bucatarie si la utilizarea sa.Din acest punct de vedere trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea de a schimba modul de deschidere al usilor daca cel standard spre dreapta nu va ajuta. Dupa cum vedeti, atat caracteristicile de gabarit cat si cele functionale sunt facute pentru a va ajuta lao utilizare cat mai avantajoasa de catre orice posesor.

Tot avantaje si la interior
Daca va fi sa deschidem usile celor doua compartimente atunci vom avea si mai multe avantaje mai ales daca ne referim la faptul ca frigiderul este unul cu un volum net total de 237l.Acesta poate fi compartimentat cu ajutorul a 4rafturi din sticla dar si cu ajutorul a patru suporturi prezente pe usa frigiderului. In cazul in care vreti sa va bucurati mereu de fructe si legume proaspete, tot in interiorul frigiderului veti avea la dispozitie un compartiment special pentru fructe si legume.

Deschizand usa congelatorului ceea ce se poate vedea este un spatiu cu un volum net de 69l si care prezinta in primul rand avantajul prezentei unei capacitati de congelare de 4kg in 24h. Fie ca facem referire la partea de congelator sau la cea de frigider acest produs va aduce si o siguranta in ceea ce priveste pastrarea alimentelor datorita prezentei unui sistem antibacterian. In cazul in care alimentarea cu curent electric se intrerupe din diverse motive, frigiderul va mentine temperatura aproximativ 17 ore.

Chiar daca este sa privim doar volumul total de care dispune dar mai ales si prezenta caracteristicilor atat a celor de siguranta dar mai ales a celor de eficienta atunci pretul frigideruluiArctic AND316S+ poate fi unul avantajos. Eficienta nu se rezuma insa doar la partea de alimente ci si la cea de consum cu o pozitie in clasa de eficienta energetica A+ si un consum de energie de 265 kWh/an.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 martie 2024 la:




Video pentru: "Frigider Arctic AND316S+: Un ajutor bine venit"




Galerie foto: "Frigider Arctic AND316S+: Un ajutor bine venit"

arctic and316s+_4.jpg
arctic and316s+_3.jpg
arctic and316s+_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro