Tehno News RO

Frigider Beko RDNE350K20X: Noul membru al casei tale


Pentru a te bucura pe deplin de un aparat electrocasnic si de beneficiile sale, trebuie sa te asiguri ca produsul ales este 100% pe gustul tau - cand vrei sa faci o astfel de investitie de viitor, nu este momentul sa faci compromisuri. De aceea, acorda o atentie mai mare caracteristicilor aparatului decat altor factori, deoarece investitia se va recupera oricum in viitor.

Frigider cu doua usi Beko RDNE350K20X

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


beko rdne350k20x.jpg

Un produs pentru care nu va trebui sa faci compromisuri financiare mari, insa, este frigiderul cu doua usi Beko RDNE350K20X. Exteriorul sau este specific unui frigider clasic care are doua usi pentru cele doua compartimente separate ale sale, frigiderul in sine si congelatorul. Design-ul sau simplu, dar atractiv, il va face sa se integreze usor in bucataria ta, indiferent de modul in care aceasta a fost decorata, fie ca este vorba de una moderna sau de una vintage. Acest aparat are dimensiunile de 172 x 59.5 x 65 de centimetri (I x L x A). Produsul este realizat din inox antiamprenta, intretinerea sa realizandu-se mult mai usor. Deschiderea standard a usilor se face pe partea dreapta, insa acestea sunt reversibile, tinand cont de locul in care este amplasat frigiderul. Manerul acestui produs este orizontal integrat.

Frigider cu doua usi Beko RDNE350K20X

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Specificatii tehnice
In interior, modelul prezinta trei rafturi realizate dintr-un tip de sticla foarte durabila, care rezista cu usurinta in fata socurilor mecanice. Pe usa se afla acelasi numar de suporturi. De asemenea, frigiderul include un compartiment special creat pentru a se depozita fructele si legumele, oferindu-se mediul potrivit pentru pastrarea cat mai proaspata a acestora. Congelatorul are doua compartimente si o capacitate de congelare eficienta, de 3.5 kilograme in 24 de ore.
Frigiderul cu doua usi Beko RDNE350K20X are un volum net total de 314 litri. Din totalul acesta, 241 de litri apartin frigiderului in sine, iar restul de 73 de litri, de congelator. Astfel, vei dispune de un spatiu suficient pentru a depozita toate produsele tale alimentare preferate, fara sa-ti mai faci griji pentru o posibila lipsa de spatiu.

In urma cu cativa ani, Uniunea Europeana a hotarat ca fiecare aparat electrocasnic sa fie incadrat intr-o scara care analizeaza eficienta energetica a acestora. Scara aceasta este notata cu literele de la A la G, clasa A fiind cea mai buna, deoarece consuma cea mai putina energie, fiind cea mai economica dintre toate, in timp ce scara G este cea mai putin eficienta si economica, deoarece consuma cea mai multa energie dintre toate clasele. Avand un consum energetic foarte redus, de doar 295 kWh in perioada unui an, frigiderul cu doua usi Beko RDNE350K20X a fost incadrat de catre specialisti in clasa de eficienta energetica A+.

Printre functiile si optiunile moderne ale acestui model se numara Active Dual Cooling System, Sistemul de racire si Neo Frost. Ca accesorii, acesta dispune de o tava pentru gheata si un suport pentru oua.

Desigur, desi toate aceste caracteristici sunt importante, pentru foarte multi oameni primeaza pretul. De aceea, producatorii si distribuitorii ofera frigiderul cu doua usi Beko RDNE350K20X la un pret mult mai accesibil decat cel al modelelor similare, devenind cu usurinta noul membru al casei tale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Frigider Beko RDNE350K20X: Noul membru al casei tale"

beko rdne350k20x_2.jpg
beko rdne350k20x_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro