Tehno News RO

Frigider Candy CCTOS 482: Solutia pentru mai multe necesitati


Faptul ca petreceti cel putin o treime din timp la locul de munca sau la birou inseamna ca va trebui ca acestui loc sa ii asigurati si un nivel optim de confort, care presupune posibilitatea de a utiliza diverse aparate frigorifice pentru pastrarea alimentelor sau pachetului cu mancare. Frigiderul Candy CCTOS 482 este un produs electrocasnic care poate fi folosit nu doar la locul de munca, ci poate la fel de usor sa fie o solutie pentru o casa de vacanta, pentru o locuinta mai redusa ca si dimensiuni cat si pentru o camera de hotel sau pensiune.

Frigider Candy CCTOS 482

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


candy cctos 482.jpg

Chiar daca la prima vedere acest frigider nu ofera foarte multe detalii si caracteristici care pot fi analizate si comparate, prezinta avantajul dimensiunii reduse, care il ajuta la instalarea intr-o gama variata de locuri, si de a satisface diverse nevoi sau necesitati. Totusi, prima caracteristica vizibila la frigiderul Candy CCTOS 482 este cea a culorii clasice albe, dar care are si un element ce ii da un plus de eleganta, fiind vorba despre manerul vertical cu un design ergonomic, metalic, dar si practic in acelasi timp.

Frigider Candy CCTOS 482

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


Revenind la partea de dimensiuni, va trebui sa aveti la dispozitie un spatiu de minim 80 x 48 x 50 cm, dar la care sa mai tineti cont si de cel necesar deschiderii usii standard spre dreapta, lucru care nu va fi un dezavantaj major. Totusi, aceste dimensiuni sunt si cele care dicteaza spatiul interior pentru Candy CCTOS 482, la care veti avea la dispozitie, pentru a pastra diverse alimente, un volum net total de 87 l, mai mult decat suficient chiar si pentru un grup de colegi.

Sprijinul interiorului
Avantajul adus de acest volum este sustinut si de prezenta la interiorul frigiderului Candy CCTOS 482 a doua rafturi din sticla, care pot sustine si recipiente mai grele. Daca vreti insa sa va bucurati si de fructe sau legume proaspete, veti avea la dispozitie inclusiv un compartiment pentru fructe si legume, iar pentru cei care prefera deserturile precum inghetata, atunci ceea ce vor aprecia la acest produs frigorific este congelatorul de care dispune. Pentru a pastra insa mereu la indemana sticle sau diverse borcane si recipiente veti mai putea utiliza si trei compartimente care sunt situate in cadrul usii.

Cu toate ca acest spatiu este el insusi un avantaj, acesta nu vine singur, ci este insotit de o clasa climatica ST, care ii permite a fi utilizat fara problema in orice zona din tara noastra, dar in acelasi timp permite a fi utilizat si pe timpul noptii, intrucat dispune de o iluminare interioara cu LED. Daca veti opta pentru a utiliza frigiderul Candy CCTOS 482 acasa, veti avea la dispozitie si un produs silentios, deoarece zgomotul produs, de 42 dB, este unul care nu inseamna foarte mult. In acelasi timp frigiderul este si un produs economic, economie care este asociata cu pretul de achizitie si cu un consum energetic de 112 kWh/an sau de 0.308 kWh in 24 de ore, care il pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 28 martie 2024 la:



Galerie foto: "Frigider Candy CCTOS 482: Solutia pentru mai multe necesitati"

candy cctos 482_3.jpg
candy cctos 482_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro