Tehno News RO

Frigider cu doua usi Beko RDNE350K20XP: de ce este acest model capabil?


Combine frigorifice sau frigidere? Care este decizia cea mai importanta pe care o persoana o poate lua? Raspunsul este relativ si depinde doar de preferinte. Existau, la un moment dat, niste zvonuri potrivit carora combinele ar fi ceva mai performante, din punct de vedere al dotarilor decat frigiderele, insa modelul Beko RDNE350K20XP, pe care o sa vi-l prezentam si noi o sa va dovedeasca exact contrariul.

Frigider cu doua usi Beko RDNE350K20XP

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


beko rdne350k20xp.jpg

Frigiderul cu doua usi Beko RDNE350K20XP - trasaturi
Ce-ar fi daca v-am spune ca nu doar combinele din gama Beko sunt unele care fac cinste bucatarie dumneavoastra, ci si frigiderele sunt capabile sa se ridice la nivelul asteptarilor utilizatorilor. Astfel, in cazul modelului cu doua usi Beko RDNE350K20XP, trebuie sa va asteptati la o tehnologie buna, care asigura o racire cu 20% mai rapida, astfel incat alimentele de orice fel sa fie pastrate in conditii bune

Frigider cu doua usi Beko RDNE350K20XP

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Insa asta nu este tot, sistemul Active Dual Cooling, care face parte dintre dotarile acestui frigider este cel care mareste timpul de conservare al alimentelor, gratie setarii unui nivel optim de umiditate si temperatura. Acest lucru se dovedeste extrem de important, mai ales ca in cazul acestui frigider nu se poate vorbi de amestecarea mirosurilor, pentru a se mentine nivelul optim de prospetime. Este adevarat si faptul ca pe piata exista unele dispozitive inovative care pot prelungi aceasta perioada de conservare, facand-o de pana la trei ori mai mare decat in cazul altor produse.

Tehnologia NeoFrost face si ea parte dintre dotarile acestui frigider argintiu si colaboreaza foarte bine cu sistemul Active Dual Cooling. Aceasta colaborare nu inseamna doar un nivel optim de umiditate si o temperatura potrivita, ci si o economisire importanta de energie, frigiderul facand parte din clasa A. Iar pentru a va da seama de cat de bine sta acest dispozitiv la capitolul pastrarii alimentelor, va recomandam sa faceti un mic test, asezand fructele si legumele in compartimentele speciale si apoi sa incercati sa le consumati dupa cel putin trei zile. Veti vedea cu siguranta ca atat aspectul, cat si gustul acestora nu s-au modificat deloc.

Desigur, si sistemul anti-bacterian are un rol deosebit de important atunci cand vine vorba de buna stare a alimentelor, insa nu doar cand este vorba de fructe si legume, ci si cand este vorba de branzeturi sau carne. De asemenea, expertii din acest domeniu spun ca puteti spune cu incredere adio mirosurilor neplacute, care nu fac altceva decat sa va confere o stare de iritare, ori de cate ori alegeti sa deschideti frigiderul pentru a lua ceva.

In cazul acestui model trebuie mentionat si ventilatorul, a carei principala misiune este de a distribui uniform aerul in interiorul frigiderului, pentru o mai buna pastrare a alimentelor. Volumul total net al acestui frigider este de 314 L, iar pentru ca l-am catalogat drept un frgider economic, trebuie sa stiti ca are un consum anual de 295 kwh.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Frigider cu doua usi Beko RDNE350K20XP: de ce este acest model capabil?"

beko rdne350k20xp_2.jpg
beko rdne350k20xp_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro