Tehno News RO

Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM: Isi face bine treaba


Exista doua tipuri de cumparatori atunci cand vine vorba de alegerea unui frigider sau a unei combine frigorifice. Pe de-o parte sunt cei care cumpara mai mult la intamplare si care considera ca pretul este cel mai important criteriu care trebuie luat in considerare, iar pe de alta parte sunt cumparatorii rationali, care se documenteaza inainte de a face o alegere si pe care tinem si noi sa-i felicitam. Avand in vedere ca frigiderul in care va hotarati sa investiti reprezinta o alegere menita sa treaca testul timpului, adica sa dea dovada de rezistenta, chiar si dupa ce perioada de garantie a trecut, el trebuie sa fie o alegere inteligenta. Iar pentru cei care cauta o astfel de recomandare, fara doar si poate, o sugestie buna este Beko RDNE535E20DZM. Sa aflam mai multe despre acest model de frigider cu doua usi.

Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


beko rdne535e20dzm.jpg

Frigiderul cu doua usi Beko RDNE535E20DZM - cum ar trebui el folosit?
Mai intai de toate, trebuie precizat faptul ca acest frigider este foarte simplu de utilizat, acest lucru fiind si unul dintre punctele sale forte, apreciate de clienti. In al doilea rand, el este o alegere economica, lucru demonstrat de faptul ca face parte din clasa de eficienta A+, care inseamna un consum cu 24% mai redus decat in cazul produselor care fac parte din clasa ce poarta denumirea de A.

Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Pentru buna conservare a fructelor, legumelor si verdeturilor, expertii recomanda sa nu va faceti griji deoarece acest model Beko RDNE535E20DZM cu doua usi este dotat cu sistemul modern numit NeoFrost. Acesta este cel care prelungeste perioada de conservare a unor astfel de produse, avand atributul de a seta corespunzator temperatura, dar si umiditatea din interiorul dispozitivului. Totodata, specialistii recomanda folosirea compartimentului special EverFresh+ care este suficient de incapator pentru a depozita chiar si fructe sau legume de mai mari dimensiuni.

Functia anti-mirosuri precum si garnitura anti-bacteriana sunt doua indicatii clare ale faptului ca utilizatorul nu trebuie sa-si faca griji nici atunci cand vine vorba de bacterii. Este adevarat ca frigiderul este locul in care traiesc cele mai multe astfel de microorganisme, insa aceste functii sunt suficient de perfomante astfel incat sa le elimine inainte de a ajunge pe alimentele pe care le consumam.

Frigiderul cu doua usi Beko RDNE535E20DZM - aspect
In ceea ce priveste designul, acest frigider se poate lauda cu o culoare mai speciala, numita „gri sidef”. Aceasta este, totodata, o alegere moderna. Volumul frigiderului este de 471 L, fiind la fel de generos sau poate chiar mai generos decat multe combine din gama Beko. Partea reprezentata de frigider este situata dedesubt si este alcatuita din 4 rafturi realizate din sticla securizata.

Congelatorul de la Beko RDNE535E20DZM este situat deasupra si are 2 compartimente. De asemenea, el beneficiaza de o capacitate de congelare de 6 kg/24 h si de un sistem de dezghetare No Frost. Daca acest model de frigider de la Beko ar fi avut si un pret mai accesibil, ar fi fost cu siguranta modelul perfect. Insa, chiar si asa, utilizatorul nu se poate plange, deoarece pretul corespunde dotarilor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM: Isi face bine treaba"

beko rdne535e20dzm_2.jpg
beko rdne535e20dzm_3.jpg
beko rdne535e20dzm_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro