Tehno News RO

Frigider cu doua usi Beko RDSA310M20X: solutia optima pentru prospetime


Mai mult ca oricand, vara este sezonul migratiei dupa un loc racoros dar si dupa o bautura sau un desert care sa te racoreasca. Daca ai un model de frigider care nu face fata sau care este putin cam batran, inseamna ca trebuie sa incepi migrarea dupa un aparat frigorific nou. Pentru inceput, te sfatuim sa incepi cu produsul Beko RDSA 310M20X.

Frigider cu doua usi Beko RDSA310M20X

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 octombrie 2020


frigider cu doua usi beko rdsa310m20x.jpg

Un frigider cu doua usi ce are un aspect elegant datorita exteriorului din inox, se potriveste perfect oricarei locuinte si oricarei bucatarii, fie ca vorbim despre una la casa sau despre una la bloc. Acest aspect este insotit si de dimensiunile destul de reduse ale acestuia, dimensiuni de 1754 x 595 x 600mm. In ceea ce priveste designul la exterior, se mai poate observa modul de compartimentare a acestui aparat frigorific cu un congelator in partea superioara si frigiderul in partea inferioara, dar si usile cu manere incorporabile de care dispune. Deschizand aceste usi, putem vedea si modelul de compartimentare la interior al acestuia, dar, in acelasi timp, putem alege si modul de deschidere al usilor intrucat acestea sunt reversibile.

Frigider cu doua usi Beko RDSA310M20X

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 octombrie 2020


Un spatiu suficient pentru toate dorintele
Congelatorul are posibilitatea de a folosi un raft in cazul in care dimensiunile produselor congelate sunt mai reduse si numarul lor mai mare.Trecand la frigider, rafturile de sticla de care dispune acesta pot fi reglate pe inaltime pentru a te putea ajuta sa pastrezi la rece orice recipient sau orice alimente ai avea nevoie. Tot pentru acest lucru poti folosi si cele patru suporturi de pe usa care au o rezistenta foarte buna si pot sustine atat sticle cat si borcane sau oua si lactate. Prezenta unui suport special pentru sticle iti garanteaza prezenta unui suc sau a unei bauturi reci de fiecare data cand vei ajunge acasa dupa o zi grea, iar compartimentul foarte generos pentru fructe si legume iti da posibilitatea sa ai la indemana de fiecare data produse proaspete si pline de vitamine si minerale. Sistemul antibacterian cu care este prevazut frigiderul cu doua usi Beko RDSA310M20X vine sa sprijine pastrarea substantelor nutritive ale alimentelor pastrate in acesta.

Avand un produs modern, iar dupa cum am vazut, si spatios, trebuie sa stii ca volumul net total al congelatorului este de 69 litri, iar al frigiderului de 237litri. Acest spatiu foarte generos nu numai ca iti garanteaza rezultate foarte bune in materie de cantitatea alimentelor pastrate, dar si in materie de functionare, avand capacitatea de a rezista pana la 19 ore fara energie electrica. Avand un singur compresor si un consum energetic de 265 KW/an, putem afirma ca acest produs nu are grija doar de alimentele noastre, de confortul nostru si de sanatatea noastra, ci ne ajuta si in pastratea bugetului familiei cu un consum specific clasei energetice A+.

Daca observam ca temperatura din frigider este prea mica sau daca nu raceste destul de tare, putem sa o ajustam dupa propria dorinta cu ajutorul termostatului reglabil dispus in lateralul frigiderului. Avand un pret destul de avantajos si fiind, in acelasi timp, si silentios, cu un zgomot de 42 dB, tot ce mai ramane de facut este sa faci o alegere cu privire la achizitia sa sau nu.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 20 octombrie 2020 la:Galerie foto: "Frigider cu doua usi Beko RDSA310M20X: solutia optima pentru prospetime"

frigider cu doua usi beko rdsa310m20x _2.jpg
frigider cu doua usi beko rdsa310m20x _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro