Tehno News RO

Frigider cu doua usi Heinner HF-H212A+: clasic dar eficient


Un frigider cu siguranta isi poate avea locul in mai multe situatii sau poate in mai multe locuri dar ca si idee principala acesta este mai tot timpul asociat cu locul de pregatit hrana, fie ca este la munca sau acasa. La fel de bine poate fi vorba despre prezenta unuia si in cadrul unor laboratoare sau in acele locuri unde trebuie mereu mentinut ceva la rece, insa alegerea celui mai bun model poate varia functie de aceste destinatii.

Daca vreti insa sa aveti langa voi un figider nou pentru a inlocui unul vechi, cu probleme, cu consum mare de energie si care nu prezinta siguranta, o varianta poate fi Heinner.

Frigider cu doua usi Heinner HF-H212A+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


heinner hf-h212a.jpg

Alegerea unui astfel de model se poate face fara probleme atat in cazul in care vreti sa utilati propria locuinta sau poate una de la tara dar si pentru a-l avea la munca, iar ceea ce ofera Heinner HF-H212A+ este atat un frigider cat si un congelator destul de avantajos pentru o utilizare uzuala. Faptul ca este un model cu doua usi poate oferi suficiente informatii atat in privinta utilizarii cat si in privinta instalarii dar ceea ce nu ne spune aceasta categorisire este designul pe care il are si care este unul relativ clasic. In ciuda acestui aspect veti avea totusi un model frigorific ce poate fi instalat intr-un spatiu de minim 143 x 55 x 58 cm si spunem minim pentru ca trebuie luate in considerare si usile si deschiderea acestora. Pentru acest ultim aspect mai aveti insa un beneficiu care nu il ofera toate produsele si este vorba despre posibilitatea de a alege directia de deschidere a acestora, fiind prevazut cu usi reversibile.

Frigider cu doua usi Heinner HF-H212A+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Eficienta efectiva
Pentru utilizare si eficienta ceea ce intra in prim plan este spatiul total de stocare al alimentelor dar si cum acest spatiu poate fi utilizat functie de nevoi sau functie de produsele pe care doriti sa le pastrati. Veti avea asadar la dispozitie un volum net total de 212 litri si care se compune din frigiderul cu un volum net total de 175 litri si congelatorul cu volumul net total de 42 litri. Aceste compartimente va pot pune la dispozitei suficient spatiu fie ca vreti sa asezati ceva ce ati gatit sau poate ceva ce ati cumparat, si pentru frigider va puteti ajuta in acest sens si de cele 3 rafturi din sticla foarte rezistenta. Acestea pot fi pozitionate functie de nevoi si veti mai avea insa si un compartiment pentru fructe si legume dar si unele suporturi dispuse pe usa frigiderului modelului Heinner HF-H212A+.

Pentru partea de produse congelate ceea ce aveti este in primul rand o capacitate de congelare de pana la 2 kg in 24 h dar si un compartiment ce poate fi folosit cu ajutorul unui raft sau fara, functie de dimensiunea produselor sau a recipientelor.

Cu un volum destul de bun pentru alimente Heinner HF-H212A+ are si un consum de energie destul de bun si care poate fi de maxim 219 kWh mediu anual si ce il pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Frigider cu doua usi Heinner HF-H212A+: clasic dar eficient"

heinner hf-h212a_2.jpg
heinner hf-h212a_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro