Tehno News RO

Frigider cu doua usi NEI MRF-142: ideal pentru spatii mici


Uneori locuinta in care traim si spatiul de care dispunem ne “dicteaza” si produsele electrocasnice pe care sa le cumparam. Mai exact, daca locuim intr-o garsoniera sau intr-un apartament care nu dispune de mult spatiu, este evident ca suntem oarecum fortati de imprejurari sa cumparam produse nu foarte mari, pentru a avea loc efectiv sa le putem aseza. Daca va aflati in aceasta situatie si intentionati sa va cumparati un frigider, va propunem un model care poate fi pe placul dumneavoastra, mai ales datorita dimensiunilor sale- modelul de frigider NEI MRF-142, Clasa A+, 138 L, H 128 cm, Inox.

Frigider cu doua usi NEI MRF-142

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


nei mrf-142.jpg

NEI MRF-142, ideal pentru familii mici
Acest model este destinat mai ales celor care locuiesc singuri, in spatii mici. Volumul total este de 138 de litri, dintre care 98 sunt destinati frigiderului si restul de 40, congelatorului. Frigiderul are 2 rafturi din sticla termorezistenta, care are avantajul ca poate sustine o greutate de maxim 25 de kilograme si se poate curata foarte usor, si un compartiment in care puteti pastra in cele mai bune conditii fructele si legumele.

Unul din avantajele pe care le prezinta acest model este ca puteti ajusta dupa preferinte pozitia unui raft, in trepte. Practic, in functie de alimentele pe care le depozitati puteti aseza rafturile in asa fel incat acestea sa incapa.

Frigider cu doua usi NEI MRF-142

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Congelatorul are 1 compartiment si 1 raft fix pe usa. Dispune de sertar detasabil, care mareste spatiul de congelare in cazul in care aveti nevoie. Puterea de congelare a modelului de frigider cu doua usi NEI MRF-142 este de 3,5 kg in 24 de ore.

Modelul acesta este prevazut cu garnitura antibacteriana pentru ca bacteriile sa nu poata patrunde in interior si pentru ca alimentele sa isi pastreze prospetimea o perioada de timp mai mare. La capitolul consum, modelul de frigider cu doua usi NEI MRF-142 consuma 186 kWh/an si este inclus in categoria de eficienta energetica A+.

Autonomia acestui frigider este de 20 de ore; in tot acest timp alimentele pe care le aveti in interior nu se vor degrada, ceea ce inseamna ca puteti sta linistiti chiar daca va confruntati cu o pana de curent care dureaza de cateva ore.

Sistemul de dezghetare este manual, atat pentru frigider, cat si pentru congelator, lucru normal pentru un electrocasnic ieftin. Daca doriti puteti sa reglati temperatura, cu ajutorului termostatului cu reglare manuala. In interiorul frigiderului exista un sensor, care permite mentinerea temperaturii optime si nu permite formarea ghetii pe peretii interiori, ceea ce ajuta in special la intretinerea electrocasnicului si la reducerea consumului.

Designul este unul atractiv, culoarea inox conferindu-i eleganta. Acest model poate reprezenta cea mai buna alegere datorita compartimentarii foarte bune si a consumului redus de energie electrica. Dimensiunile sale il preteaza pentru apartamentele mici si pentru cei care nu au nevoie de un spatiu foarte mare in care sa isi depoziteze alimentele. In ceea ce priveste pretul, acesta este avantajos si merita luata in calcul aceasta varianta de frigider cu doua usi NEI MRF-142.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Frigider cu doua usi NEI MRF-142: ideal pentru spatii mici"

nei mrf-142_3.jpg
nei mrf-142_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro