Tehno News RO

Frigider cu doua usi Retro Bompani BODP281/A: schimba decorul bucatariei


Nu stiti cum sa alegeti un frigider astfel incat sa aiba un design inedit, care sa puna in valoare si decorul bucatariei, dar care sa detina un volum destul de mare? Recomandarea este sa alegeti un model cu o culoare mai puternica si suficient de voluminos, o astfel de alegere fiind frigiderul cu doua usi Retro Bompani BODP281/A.

Frigider cu doua usi Retro Bompani BODP281/A

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


retro bompani bodp281 a.jpg

Despre frigiderul cu doua usi Retro Bompani BODP281/A
Pe de o parte, trebuie precizat faptul ca, acesta este un frigider de culoare portocalie, fiind o culoare puternica, dar si nonconformista. Dimensiunile sunt un aspect important al unui frigider, aceasta avandu-le (l x L x A) de 171 x 60 x 64.5 cm, latimea fiind standard de 60 cm. Un alt avantaj de care va veti bucura este iluminare sa interioara de tip LED.

Are si o greutate de 65 kg.

Frigider cu doua usi Retro Bompani BODP281/A

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Frigiderul cu doua usi Retro Bompani BODP281/A – detalii tehnice de luat in considerare
Un frigider incapator este mereu binevenit intr-o locuinta. Acest model este unul destul de incapator, avand un volum net total de 311 l. Volumul sau brut este de 315 l. Cat priveste volumul net doar al frigiderului, acesta este de 255 l.

De asemenea, nici nu veti mai da multi bani pe facturile la curent, acesta avand o clasa de eficienta energetica cu un consum redus, mai exact, A+. Si volumul congelatorului este o caracteristica la fel de importanta.

Acesta are un volum net de 56 l. Tot despre congelator mai trebuie spus ca are 2 compartimente. Acesta se dezgheata manual. De asemenea, luand in considerare clasa energetica a acestui model, nici consumul nu va fi unul mare, mai exact, acesta fiind de 274 kW/h. De asemenea, pentru o mai buna organizare a alimentelor veti avea la dispozitie 5 rafturi. Acestea sunt si ajustabile pe inaltime.

Puteti aseza diverse alimente pe care sa le puteti lua mai repede si pe cele 3 rafturi de pe usa acestuia. Prezente sunt si suportul pentru oua, dar si suportul de sticle cromat.

De precizat este si compartimentul pentru fructe si legume. Frigiderul cu doua usi Retro Bompani BODP281/A include un sistem de dezghetare automat. Veti putea regla temperatura potrivita, avand la indemana si un termostat reglabil. O functie de care dispune acest frigider este cea de super-congelare.

Alimentele vor fi pastrate destul de bine avand in vedere faptul ca racirea lor se va realiza cu ajutorul ventilatorului. Clasa climatica a frigiderului cu doua usi Retro Bompani BODP281/A este T. Aceasta indica temperaturile unde veti putea tine acest aparat electrocasnic, respectiv intre 16° C - 43° C. Acest frigider detine doar un compresor. De asemnea, o functie utila pe care o are congelatorul este cea de inghetare rapida. La fel de utila este si tavita speciala pentru gheata pe care o include acest congelator.

Concluzii
Frigiderul cu doua usi Retro Bompani BODP281/A este un produs ce impresioneaza, atat prin design-ul sau, cat si prin detaliile tehnice de care dispune, respectiv clasa de eficienta energetica, volumul, dar si modul in care este compartimentat. In ceea ce priveste achizitia sa, trebuie spus ca nu are un pret deloc ridicat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Frigider cu doua usi Retro Bompani BODP281/A: schimba decorul bucatariei "

retro bompani bodp281 a_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro