Tehno News RO

Frigider cu doua usi Retro Bompani BODP740/C: un stil propriu


Exista unele elemente care sunt intalnite la majoritatea electrocasnicelor, iar asta poate face ca directia de amenajare a unei bucatarii sa fie preponderent spre alegerea unora de nuanta alba sau poate a unora de nuanta argintie. Daca facem referire la partea de aer specific atunci poate ati fi tentati sa mergeti pe o varianta clasica cu unele frigorifice, de exemplu albe, sau poate spre partea argintie a acestora, insa exista si cazuri in care poate vreti ceva cu totul aparte. Un astfel de caz poate fi cel in care va orientati catre un model de frigorific precum Retro Bompani BODP740/C, si asta atat datorita modului in care este realizat cat si a influentei pe care o poate avea asupra bucatariei voastre.

Frigider cu doua usi Retro Bompani BODP740/C

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


retro bompani bodp740 c.jpg

Ceea ce face, sau poate face, acest model sa fie unul mai special este in primul rand designul pe care il are, si astfel sa puteti sa va orientati catre realizarea unei bucatarii si a unei locuinte cu un aspect vintage.

Acest design retro pe care il are Retro Bompani BODP740/C tine in primul rand de forma sa usor curbata, dar in egala masura si de elementele decorative prezente la exterior, de nuanta crem sau de forma manerelor usilor acestuia. Trebuie insa precizat ca partea retro se limiteaza doar la aspectul acestui model si atat, intrucat in partea de functionare si de caracteristici interioare lucrurile stau in cu totul al mod. Pana la analiza elementelor interne insa trebuie sa lamurim problema pozitionarii si instalarii acestui model, si mai exact faptul ca veti avea nevoie de un spatiu minim de instalare de 183.7 x 70 x 71 cm.

Frigider cu doua usi Retro Bompani BODP740/C

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Propriul ajutor
Asezarea acestui model tine si de ceea ce poate el oferi, nu doar de faptul ca este vorba despre un frigider cu doua usi si atat, sau de faptul ca arata intr-un mod cu totul special comparativ cu alte modele. Putem sa discutam despre acest model Retro Bompani BODP740/C insa si ca o combina frigorifica nu strict ca un frigider cu doua usi, dar indiferent de cum il veti considera veti avea beneficiul unui frigorific destul de incapator. Disponibilitatea unui volum net total de 386l se poate deduce inca de la partea de gabarit pe care il are acest model, dar poate fi important si modul de impartire al acestui volum, si mai exact faptul ca veti avea pentru frigider un volum de 310l si pentru congelator 76l.

Daca analizam cele doua compartimente ale Retro Bompani BODP740/C prin prisma modulul de utilizare a volumului pe care il detin, atunci veti avea pentru congelator doua compartimente pe care sa le folositi. In privinta frigiderului, ceea ce veti putea utiliza este unul dintre cele 4 rafturi, unul dintre suporturile de pe usa sau poate compartimentul pentru fructe si legume, insa pentru ambele veti avea si sisteme de dezghetare automata. Un element insa care poate face cu siguranta ca acest model sa fie mai avantajos decat altele este tehnologia de racire No Frost pentru cele doua compartimente , care ajuta si la pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Galerie foto: "Frigider cu doua usi Retro Bompani BODP740/C: un stil propriu"

retro bompani bodp740 c_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro