Tehno News RO

Frigider cu doua usi Samsung RT50K6335SL/EO: functie de preferinte


Pentru fiecare dintre noi exista unele produse sau modele de electrocasnice ce pot fi aduse in slujba voastra, iar cel mai bun dintre cele posibile este considerat de fiecare dintre noi functie de anumite criterii sau preferinte. Pentru partea de frigorifice veti putea astfel sa dati peste un model de combina frigorifica pe care sa o utilizati in avantajul vostru sau poate peste un model mai generos de frigorific precum cele side by side.

Exista totusi si o a treia categorie ce poate fi adusa in slujba voastra si este vorba despre frigiderele cu doua usi care nu au fost lasate deoparte sau in urma ca si tehnologie, iar Samsung RT50K6335SL/EO poate fi o buna exemplificare.

Frigider cu doua usi Samsung RT50K6335SL/EO

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


samsung rt50k6335sl eo.jpg

Un astfel de model de frigider cu doua usi Samsung RT50K6335SL/EO poate fi vazut ca si un plus pentru foarte multe locuinte, sau poate pentru foarte multe bucatarii daca este vorba despre prezenta in unele localuri sau alte spatii.

Ceea ce aveti insa de facut este sa va ingrijiti de alocarea spatiului necesar pentru instalare, sau daca nu alegerea locului potrivit, si asta pentru ca este un model care are o dimensiune de 178.5 x 79 x 72 cm fara maner si una de 178.5 x 79 x 77 cm cu maner. Mai sunt si alte caracteristici ce vin sa faca alegerea acestui model una foarte usoara sau una inspirata, si daca este vorba despre aspect atunci poate o sa conteze si prezenta inoxului ca si material in realizarea sa ori nuanta argintie a acestuia.

Frigider cu doua usi Samsung RT50K6335SL/EO

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Si de nevoi
Nu doar structura este importanta cand vine vorba despre frigorifice ci si partea de caracteristici functionale, si mai exact posibilitatea de a stoca toate produsele alimentare pe care doriti sa le utilizati in activitatea voastra culinara.

Cu un volum net total de 500l cu siguranta veti putea sa asezati in interior cam tot ceea ce doriti, iar repartizarea acestui volum este facuta prin frigiderul cu un volum net total de 375l si congelatorul de 125l. In fiecare dintre aceste compartimente se afla si alte caracteristici care pot recomanda Samsung RT50K6335SL/EO, si poate fi vorba despre cele 4 rafturi din frigider, cele 4 suporturi pe usa sau poate compartimentul pentru fructe si legume. In cazul congelatorului, ceea ce veti putea utiliza si observa este capacitatea de congelare de 6kg in 24h, insa pentru ambele compartimente o sa puteti sa va bucurati de prezenta unor sisteme de racire de tip No Frost.

Prezenta unei astfel de tehnologii ofera posibilitatea de a scapa de ceea ce inseamna straturi de gheata pe alimente, dar permite si detinerea unei autonomii de pana la 15ore fara curent electric. Tot de partea de energie electrica vom avea si ceea ce inseamna functionarea acestui model, si consumul pe care il are acest Samsung RT50K6335SL/EO, dar o pozitie in clasa de eficienta energetica A++ vor face sa fie un model prietenos si din acest punct de vedere. Tot de prietenie poate fi vorba si daca veti analiza partea de nivel de zgomot pe care il produce si care atinge un nivel de 40dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Frigider cu doua usi Samsung RT50K6335SL/EO: functie de preferinte"

samsung rt50k6335sl eo_3.jpg
samsung rt50k6335sl eo_4.jpg
samsung rt50k6335sl eo_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro