Tehno News RO

Frigider cu o usa Bosch KSV33VW30: Pastreaza prospetimea alimentelor


Daca vrei ca alimentele si mancarea ta sa fie proaspete pentru o perioada mai indelungata de timp, atunci trebuie sa faci o investitie importanta intr-un echipament frigorific ultra-performant si care aduce inovatia in bucataria dumneavoastra. Frigiderul este cel mai important aparat din dotarea unei bucatarii, iar acesta trebuie sa fie unul cat mai spatios, cu un volum mare de stocare, cu un sistem de dezghetare automat si un consum mic de energie.

Frigider cu o usa Bosch KSV33VW30

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


bosch ksv33vw30.jpg

Iar un model care indeplineste cu brio toate aceste cerinte este frigiderul cu o singura usa Bosch KSV33VW30, un echipament frigorific cu un aspect elegant, de culoare alb complet, avand o deschidere standard pe partea stanga, un maner vertical si o usa reversibila. Dimensiunile totale ale frigiderului masoara 176 x 60 x 65 (l x L x A) cm si dispune de o functie pentru iluminare interioara cu LED, iar greutatea intregului dispozitiv este de 66 kilograme. Lungimea cablului de alimentare masoara 2.3 metri si dispune de picioruse frontale reglabile, respectiv picioruse posterioare cu role.

Frigider cu o usa Bosch KSV33VW30

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Rafturi din sticla securizata si suport pentru sticle sau oua
Acest model Bosch KSV33VW30 este dotat cu sapte rafturi realizate din sticla securizata foarte rezistenta si cinci suporturi pentru usa, dar si suporturi pentru depozitarea sticlelor si oualelor.

Frigiderul dispune de un compartiment special conceput pentru legume si fructe numit „CrisperBox”, care mentine produsele proaspete pentru o perioada mai lunga de timp, datorita sistemului de control al umiditatii.

Cele cinci suporturi de pe usa sunt realizate din crom, fiind perfecte pentru pastrarea sticlelor la rece si avand un design elegant si premium. Mai are in componenta si un raft retractil „EasyAccess” realizat din sticla, care asigura o vizualizare ideala si o utilizare cat mai comoda.

Modelul Bosch KSV33VW30 are un volum net total pentru stocare de 324 litri, iar volumul brut total este de 326 litri, oferindu-va sansa sa stocati cat mai multe alimente si produse la o temperatura optima de racire.

Clasa de eficienta energetica este de tipul A++, iar consumul energetic este unul este mic, de doar 0.301 kWh/24h, anual acesta ridicandu-se la 110 kWh, unul foarte avantajos de altfel pentru fiecare dintre noi.

Cat despre detaliile tehnice ale acestui aparat frigorific, dispune de un singur compresor, o clasa climatica de tip SN-T, un sistem de racire si un agent de racire model R600a. Nivelul zgomotului produs in timpul functionarii este unul minim, de doar 39 dB, nederanjandu-i pe cei din jur.

Frigiderul este dotat si cu o functie care asigura o super-racire a alimentelor atunci cand e nevoie, precum si un program pentru reglarea electronica a temperaturii. Temperatura va fi afisata pe un display LCD, iar ventilatorul incorporat va asigura o racire optima si perfecta. De asemenea, dispune si de o functie care asigura o iluminare interioare cu ajutorul LED-urilor. Cat despre pretul acestui frigider cu o singura usa Bosch KSV33VW30, acesta este unul extrem de avantajos in raport cu functiile si facilitatile pe care le ofera utilizatorului.

Daca vreti sa va bucurati de alimente proaspete si de un frigider care are un sistem de dezghetare automat, atunci modelul in cauza este produsul ideal de care aveti nevoie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Frigider cu o usa Bosch KSV33VW30: Pastreaza prospetimea alimentelor "

bosch ksv33vw30_2.jpg
bosch ksv33vw30_3.jpg
bosch ksv33vw30_4.jpg
bosch ksv33vw30_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro