Tehno News RO

Frigider cu o usa Daewoo FN-153: stilul conteaza


Confortul poate fi un element foarte important, sau daca nu cel mai important element pe care trebuie sa il aiba o locuinta sau un loc in care petreceti foarte mult tim, insa nu se rezuma totul la asta. Puteti foarte simplu sa dati si peste situatia in care ceea ce mai poate conta este stilul pe care il are locuinta voastra si designul pe care il doriti, intrucat acesta va poate ajuta sa va bucurati mult mai mult de ceea ce inseamna o ambianta placuta, si astfel un plus de personalitate.

Toate aceste lucruri pot fi valabile atat pentru partea de bucatarie, si veti putea sa optati pentru aducerea in cadrul acesteia a unor modele precum este si Daewoo FN-153.

Frigider cu o usa Daewoo FN-153

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


daewoo fn-153.jpg

Un frigider cu o usa nu este un element foarte de dorit pentru cei care poate au o familie foarte numeroasa, pentru bucataria ce deserveste un local sau poate pentru orice bucatarie unde se gateste mult.

Ceea ce poate face insa Daewoo FN-153 este sa fie prezent in acele locuri unde vreti sa va relaxati, in acele locuri de la birou unde se serveste masa sau au loc pauzele de relaxare si astfel sa aveti disponibile unele produse sau alimente. Tot ca si o prezenta activa si importanta a acestui model mai putem trece si unele pensiuni sau poate unele case de vacanta, dar stilul sau Retro poate fi exact ceea ce il face de dorit si de apreciat in astfel de locuri datorita aspectului aparte si a aerului aparte pe care il ofera.

Frigider cu o usa Daewoo FN-153

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Un stil placut
Posibilitatea de utilizare este una destul de variata, si asta in privinta locurilor unde poate fi asezat, dar ceea ce poate fi insa un plus pentru orice utilizare, pe langa designul sau aparte, este si usurinta utilizarii si instalarii. Partea de asezare efectiva a Daewoo FN-153 tine insa de gabaritul sau, si veti avea pentru partea de transport o greutate de 26 kg in timp ce pentru spatiu efectiv de asezare veti avea o dimensiune de 91.5 x 48.6 x 57.4 cm. La tot acest spatiu si la aceasta dimensiune va mai fi nevoie sa vedeti si partea de deschidere a usii standard spre dreapta, dar care spre avantajul vostru poate fi schimbata datorita caracteristicii de reversibilitate.

Un model placut precum Daewoo FN-153 poate fi vazut astfel ca un plus de stil si de confort pentru voi, dar suplimentar mai poate fi vorba si despre partea de utilizare efectiva care poate aduce in prim-plan volumul net total de 124l pe care il ofera. Alegerea modului de utilizare a acestui volum tine de elementele interioare pe care le are, si mai exact de faptul ca veti avea la dispozitie un raft din sticla, un compartiment pentru fructe si legume sau ciuperci dar si suporturile de pe usa.

Tot ca si element legat de partea de utilizare veti mai avea si sistemul de dezghetare automata a frigiderului dar si energia electrica pe care o consuma, si care duce la pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Galerie foto: "Frigider cu o usa Daewoo FN-153: stilul conteaza"

daewoo fn-153_2.jpg
daewoo fn-153_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro