Tehno News RO

Frigider cu o usa Heinner HF-250A+: un produs pentru o multitudine de utilitati


Nu se poate percepe o bucatarie fara un aparat frigorific care sa iti pastrezetoate alimentele de care ai nevoie atunci cand gatesti, dar mai important este ca acestea sa fie pastrate in siguranta. Daca aveti nevoie, fie pentru propria locuinta, fie pentru o mica afacere in domeniul alimentatiei, puteti opta cu incredere pentru frigiderul cu o usa Heinner HF-250A, iar, cu cat ingredientele sunt mai proaspete, cu atat si mancarea rezultata va fi mai delicioasa.

Frigider cu o usa Heinner HF-250A+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 iulie 2019


frigider cu o usa heinner hf-250a+.jpg

Cu o dimensiune de 1440 x 554 x 551mm, acesta se integreaza dar se si impune perfect in orice bucatarie, indiferent despre ce tip ar fi vorba, una la bloc sau una la casa. Privit din exterior, pe langa aceasta dimensiune, se mai remarca doar nuanta alba si usa cu maner incorporabil si cu deschidere standard spre dreapta. Daca aveti o bucatarie in care il montati, iar spatiul sau pozitia nu va permite sa folositi o astfel de deschidere, puteti apela la modificarea ei, iar acest fapt se datoreaza caracteristicii de reversibilitate a usii.

Frigider cu o usa Heinner HF-250A+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 iulie 2019


Un spatiu pentru orice doresti
Deschizand usa, avem acces la designul interior, un design care cuprinde rafturi din sticla foarte rezistente care se pot pozitiona functie de necesitati. Aceasta posibilitate va ajuta sa puteti pastra la rece orice cratita sau orice recipient cu mancarea pe care ati pregatit-o. In partea de jos a acestuia este recipientul pentru legume, un recipient foarte incapator care iti va da voie sa ai mereu la indemana un fruct sau o leguma proaspata. Pe langa aceste recipiente, vei avea la indemana si patru rafturi montate pe usa frigiderului, rafturi care iti dau voie sa pastrezi la rece inclusiv sticle de doi litri de apa care sunt mai inalte, dar si alte recipiente mai reduse ca inaltime.

Functional, aparatul frigorific foloseste un agent de racire R600a pentru a asigura o temperatura optima volumului net al frigiderului de 250 litri, care il pozitioneaza in clasa climatica N-ST. Temperatura optima in cazul acestuia este posibil a se regla cu ajutorul unui termostat, unul mecanic dispus in partea superioara dreapta a acestuia la interior. Un alt avantaj major este acela datorat prezentei sistemului de dezghetare automata a acestui frigider, datorita acesteia reusind sa scapati de inconvenientul scoaterii tuturor alimentelor pentru a-l putea dezgheta si, astfel, sa periclitati siguranta alimentelor pastrate la interiorul sau. Un alt aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand doriti sa il montati in propria bucatarie este distanta fata de sursa de curent, deoarece are un cablu de alimentare cu o lungime de 1.94 metri.

Toate aceste caracteristici pot fi ale tale, iar performanta pe care o ofera poate sa fie in sprijinul tau, asta pentru un pret acceptabil comparativ cu produsele similare care se gasesc pe piata. Pe langa un produs eficient si performant, veti beneficia totodata si de un produs econom care nu va consuma decat 135 kWh/an, ceea ce se incadreaza in limitele clasei de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 23 iulie 2019 la:Galerie foto: "Frigider cu o usa Heinner HF-250A+: un produs pentru o multitudine de utilitati"

frigider cu o usa heinner hf-250a+ _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro