Tehno News RO

Frigider cu o usa Liebherr TP 1414: pentru orice varianta


Prezenta electrocasnicelor nu tine doar de o locuinta sau de o bucatarie in care trebuie sa intrati in fiecare zi ci poate fi vorba si despre acele spatii unde aveti serviciul sau poate de acele locuri unde mergeti sa va relaxati. Ceea ce este prezent insa in aceste situatii este nevoia de a pastra ceva la rece fie ca este vorba despre mancare si alimente sau poate despre unele bauturi de care aveti nevoie pe timpul verii. In toate aceste situatii locurile in care se poate discuta despre asemenea nevoi sunt cele precum o casa de vacanta sau poate a unui birou, dar ceea ce va poate ajuta sau sa va fie de ajutor in orice situatie este un model de frigider Liebherr TP 1414.

Frigider cu o usa Liebherr TP 1414

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


liebherr tp 1414.jpg

Alegerea unui asemenea model este cu siguranta una benefica pentru oricine doreste sa poata aseza la rece unele produse, dar in acelasi timp poate fi vorba despre o alegere in care vreti sa oferiti oaspetilor vostrii sau clientilor vostri aceasta posibilitate. Spus cu alte cuvinte, un frigider Liebherr TP 1414 poate fi prezent fara probleme si intr-o camera de hotel sau a unei pensiuni, utilitatea sa fiind data si de caracteristicile pe care le prezinta. Veti avea asadar un model foarte practic, iar asta in ciuda nuantei clasice de alb pe care o are intrucat nu totul tine de aspect. Ceea ce mai intervine in partea de practic este dimensiunea pe care o are, si automat spatiul de stocare pe care il ofera, fiind vorba despre o dimensiune de 85 x 55.4 x 62.3 cm.

Frigider cu o usa Liebherr TP 1414

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Gata de fiecare data
In oricare dintre situatiile de mai sus, acest model Liebherr TP 1414 va ofera posibilitatea de a avea un spatiu de stocare destul de generos, daca luam in calcul in prima etapa dimensiunea. Veti avea asadar posibilitatea de a utiliza frigiderul al carui volum net total este de 107 litri, dar si congelatorul cu un volum net total de 15 litri, astfel puteti aseza atat produse la rece dar puteti sa beneficiati si de posibilitatea de a pastra unele produse congelate. Modul de asezare al acestor produse poate fi la randul sau un avantaj intrucat in interior se pot observa 2 rafturi pentru partea de frigider, iar in partea de congelator veti avea un compartiment cu doua zone de temperatura.

Functiile si caracteristicile importante au legatura si cu partea de functionare efectiva a acestui model si nu doar cu partea de stocare a alimentelor, intrucat frigiderul vine cu o caracteristica de dezghetare automata iar congelatorul cu o capacitate de congelare de 2 kg in 24 h.

Pentru ambele compartimente si pentru toate situatiile in care va fi prezent se poate intampla ca cea mai importanta caracteristica sa fie autonomia de pana la 10 ore fara energie electrica pe care Liebherr TP 1414 o prezinta. Nici partea de consum nu este insa ignorata mai ales pentru cei care isi fac griji ca utilizarea sa le-ar putea creste facturile la energie, dar pentru a se linistii trebuie precizat faptul ca acest model se pozitioneaza in clasa de eficienta enrgetica A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Frigider cu o usa Liebherr TP 1414: pentru orice varianta"

liebherr tp 1414_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro